banner564

92 sporcu yarışıyor

Havalı Silahlar BRT Yaz Oyunları Kupası yarışları bugün başlıyor

92 sporcu yarışıyor
banner598
KKTC Atıcılık Federasyonu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu himayelerinde 29-30 Ağustos 2014 tarihlerinde Havalı Silahlar BRT Yaz Oyunları Kupası müsabakalarını organize etti. 
Müsabakalarda, Olimpik ve Paralimpik havalı silah atıcılık branşlarında erkekler ve kadınlar klasmanlarında büyükler, gençler, yıldızlar ve veteranlar kategorilerinde Federasyona üye 6 Birlikten 92 atıcı sporcu yarışacak. Müsabaka atışları Lefkoşa’da bulunan Atatürk Spor Salonu’da 29 Ağustos Cuma günü sabah saat 09:00’da başlayacak. Yarışmacılar ilk gün olimpik havalı tabanca branşında, kategorilerde 60 ve 40 kart hedefine atış yapacaklar. Müsabakanın 2’inci günü 30 Ağustos Cumartesi günü ise olimpik havalı tüfek branşında, kategorilerde 60 ve 40 kart hedefine atışlarını yapacaklar. 60 ve 40 atışlık puanlama serilerinden sonra kategorilerde ilk 8 sırada yer alan atıcılar final serilerini oluşturacaklar. Final atışları sonunda Kupa müsabakaları atıcı sporcu dereceleri belirlenecek. 
Müsabaka atışlarında Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu’nun (ISSF) teknik kuralları uygulanacaktır. Kupa müsabakalarına katılan Birlikler şunlardır; Levent A.A.Kulübü, Lefkoşa A.A.Kulübü, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Birliği, Alayköy A.A.Kulübü, Göçmenköy A.A.Birliği, ve KKTC.Polis Genel Müdürlüğü. Müsabakalarda dereceye giren atıcılara ödülleri daha sonra düzenlenecek törenle dağıtılacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473