banner564

Ahmet Ogan görevde

Süper Ligin yeni ekibi Gençlerbirliği, takımı çalıştıracak teknik direktörü belirledi

Ahmet Ogan görevde
banner598
Hamit SAKALLI
80. Kuruluş yıldönümünde Süper Lig’de mücadele edecek olan Gençlerbirliği’nde, Mustafa Gülcan başkanlığındaki yönetim kurulu, takımın başına başarılı teknik direktör Ahmet Ogan’ı getirdi. 
Ahmet Ogan’ın göreve getirilmesi ile ilgili olarak Gençlerbirliği genel koordinatörü Salahi Serakıncı şu açıklamaları yaptı:
 “Gençlerbirliği yönetimi olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselmek için yaptığımız yatırımlar olmuştu. Mehmet Bolkan da zor zamanda takımımızda görev yapmayı kabul etmişti. Kendisine kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz.
Süper Lig’de mütevazi bütçemize uygun olarak transferler yapmak ve olanak hazırlamak kararı aldık. Mehmet Bolkan, Turan Altay gibi teknik adamlar Süper Lig’de ses getirecek hedefler doğrultusunda transfer bütçesi ve olanakları istiyorlar. Bizde bu bütçe yerine bölgedeki gençleri de kulübümüze kazandıracak, daha küçük transfer bütçesiyle 3-4 yıllık gençlik projesini sürdürecek teknik adam arayışına girdik. Teknik adam maaşı değil, transfer bütçesi planlaması ile ilgili teknik adam belirleme sürecinde yaptığımız girişimler sonucunda Ahmet Ogan ile dün anlaşma sağladık. Ahmet Ogan yönetiminde Süper Lig’de kalıcı olacak, birkaç sezon içerisinde geçmişte olduğu gibi Süper Lig’de ses getirici bir Gençlerbirliği yaratmak istiyoruz. Dün akşam Ahmet Ogan ile birlikte yerli ve yabancı futbolcu transfer politikalarımızı masaya yatırdık. 3-4 gün içerisinde de yeni sezon hazırlıklarına başlamak istiyoruz.”     

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473