banner564

Ahmet Ogan imzayı attı

Hamitköy’de göreve gelen Ahmet Ogan resmi sözleşmeyi dün düzenlenen törenle imzaladı

 Ahmet Ogan imzayı attı
banner598
Hamit SAKALLI
K-PET 1. Lig ekiplerinden Hamitköy, kötü gidişin ardından istifa eden Mustafa Özarabacı'nın yerine tecrübeli teknik adam Ahmet Ogan ile anlaşmıştı. Hamitköy kulübü lokalinde dün gerçekleşen imza töreniyle Ahmet Ogan resmen göreve başlamış oldu. Ahmet Ogan imzasının ardından takımla ilk antrenmanına çıktı.

Toparlanacağız
Ahmet Ogan açıklamalarında takımın bire bir rakibi Görneç'i deplasmanda yenerek kötü gidişe dur dediğini ve ilk devreyi galibiyetle kapattığına değinerek bunun moral açısından kendileri için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Görneç karşılaşmasını çıplak gözle izlediğini ve takımda hayran kaldığı futbolcuların mevcut olduğunu belirten Ahmet Ogan, kadro olarak oldukça iyi olduklarını ve ikinci devrede toparlanacaklarını sözlerine ekledi.

Hedef ilk 6
Ahmet Ogan hedeflerinin tecrübeli futbolcularla gençlerden iyi bir harman yaratarak ikinci devrede ilk 6 içerisine girmek olduğunu söyledi. 6 Şubat'ta başlayacak olan ikinci devrede her maça final havası şeklinde çıkacaklarını ve her karşılaşmaya ayrı bir önem vereceklerini ifade eden Ogan, koydukları hedefe ulaşmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını vurguladı. İkinci devrede takımların sona doğru hata yapmamak için daha fazla efor sarf edeceklerini bildiklerini ve Hamitköy olarak kendilerinin de hata yapma lüksleri bulunmadığını belirten Ahmet Ogan, bu yüzden 1 aylık hazırlık sürecinin kendileri için oldukça önem taşıdığını söyledi. Bu hazırlık döneminde takımdaki birlik ve beraberliği sağlamak, sistemlerini oturtmak istediklerini belirten Ahmet Ogan, ikinci yarıya en hazır şekilde girmek istediklerini vurguladı. Bu zorlu yarışta taraftar desteğinin önemine de dikkat çeken Ahmet Ogan, Hamitköy camiasını takıma tribünden destek vermeye davet etti.

Mustafa hocaya ve Hamitköy yönetimine teşekkür
Ahmet Ogan, Mustafa Özarabacı'ya oldukça iyi bir takım bıraktığı ve kendisine göreve gelmeden önce paylaştığı bilgiler için teşekkür etti. Ayrıca Hamitköy yönetimine ve Başkan Emir Miş'e  kendisinin ilk tercihleri olması ve de tüm oyları alarak gelmesinden dolayı da teşekkür etti.

Miş: Hocamıza başarılar diliyoruz
Hamitköy Başkanı Emir Miş açıklamalarında Hamitköy'ün bu sezon yeniden yapılanmaya giderek takımın iskeletini tekrardan oluşturmak istediğini söyledi. Bu konuda kendilerine yardımcı olan eski teknik direktörleri Mustafa Özarabacı'ya da teşekkür eden Miş, Ahmet Ogan'ı da birkaç yıldır takip ettiklerini ve hocanın gençlere verdiği önem doğrultusunda Hamitköy'ün bu hedefine ulaşmasını sağlayacak isim olduğuna inandıkları için onu göreve getirdiklerini ifade etti. Emir Miş, Ahmet Ogan'ın takımı yeniden ayağa kaldıracağına inandıklarını belirtirken, yeni teknik adam güvendiklerini ve görevinde başarılar dilediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474