banner564

Çolak: Önemli bir kuruluş

Kıbrıs Türk halkına hizmet veren resmi haber ajansı TAK 42 yaşında

Çolak: Önemli bir kuruluş
banner598
Basın sektöründe, 42 yıldır Kıbrıs Türk halkına hizmet veren KKTC’nin resmi haber ajansı TAK’ın kuruluş yıldönümü nedeniyle dün TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, TAK Müdür Muavini Selim Kumbaracı ve TAK Yönetim Kurulu üyesi Emir Ertorun, Atatürk Anıtı’na; Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıt mezarlarına çelenk koyarak saygı duruşundu bulundu.
Daha sonra ajansta 42. yıldönümü pastası kesildi. Ajansta yapılan etkinlikte Dışişleri Bakanı Emine Çolak, TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akkor, TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, TAK Müdür Muavini Selim Kumbaracı ve TAK Yönetim Kurulu üyesi Emir Ertorun yanında TAK personeli hazır bulundu.
Bakan Çolak etkinlikte yaptığı konuşmada, TAK’ın güçlü bir tarihi olan bir toplum için, önemli bir kuruluş olduğunu anlattı.
TAK’ın kendini geliştiren bir kurum olduğuna dikkat çeken Çolak, “gece gündüz zor ve sıkıntılı koşullarda çalışan bu ekibe herkes adına teşekkür ederim” dedi. 
Konuşmanın ardından pasta kesildi. Daha sonra Dışişleri Bakanı Çolak, TAK personelinin 5-9 Ocak’ta katıldığı “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi” ve 12-16 Ocak’ta katıldığı “ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” eğitimlerinin sertifikalarını dağıttı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474