banner564

Akçay Şampiyon

Yükselme İkinci Lig 3. Grubun son haftasında Akçay, takipçisi Kozan’ı 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı

Akçay Şampiyon
banner598
Stadyum:  Bostancı Yakup Özorun Stadı
Hakemler:  Ozan Kel, Ahmet Özkurtuluş, Enver Kalkın
Akçay: Musa Avunç, Ahmet Özlüses, Mehmet Keskiner, Ali Doğtaş, Arif Kızılyürek, Fatih Koçaker, Erdoğan Abakan, Barkın İçener, Mahmut Çakır, İltaç Keçeli, Ferit Portakalcıoğlu (İsmail Şenkardeşler)
Kozan: Hüseyin Platin, Cemal Tarkan, Cem Güder, Salih Boransel, Okyanus Barankan (Can Aksoy) , İzzet Şerifoğlu, Osman Uğurlu, Altay Dağcı, Arif Baycanlı, Sabri Uskanbaş, Salih Şerifoğlu 
Goller: Erdoğan Abakan, Ahmet Özlüses (Akçay)

Yükselme İkinci Lig 3’üncü Grup’ta 6. Haftadan beridir lider bulunan Kozan, Akçay’a deplasmanda 2-0 mağlup olarak şampiyonluğu Akçay’a kaptırdı. Karşılaşmada golleri Erdoğan Abakan ve Ahmet Özlüses kaydetti. 
Maçın ilk devresi başladığı gibi golsüz sona erdi. Şampiyonluk için rakibini yenmesi gereken Akçay, Erdoğan ve Ahmet Özlüses’in golleri ile rakibini 2-0 mağlup edip şampiyonluk hedefine ulaşan takım oldu. 
Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Akçay futbolcuları ve taraftarları, oluşturdukları konvoy ile zaferlerini kutladılar. Akçay takımına maçtan sonra şampiyonluk kupası da verildi.
İlk 2 takımın Yükselme Birinci Lige yükselecek olmasından dolayı, sezonu 25’er puanla tamamlayan Akçay ile Kozan, bir üst lige terfi ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474