banner564

Akova’da kamp zamanı

Birinci Lig’de mücadele edecek Akova yeni sezon hazırlıklarını bugün başlayacağı antrenman ile sürdürecek

Akova’da kamp zamanı
banner598
Orta Mesarya’nın1.ligin ekiplerinden Akova yeni sezon öncesi 1.hazırlık dönemi yoğun bir şekilde çalışmalar devam ederken, hazırlıklarına kamp çalışması ile devam ediyor. 
20 Temmuz’dan beri çalışmalarına aralıksız devam eden kırmızı yeşilli ekip Akova 26-29 Ağustos tarihleri arasından yapacağı kamp bugün başladı. 
Girne Bella View Hotel’de  4 günlük kampa başlayan Akova kafilesinde Şuayip Çelme başkanlığında teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ve 21 futbolcu yer alıyor. 
Kamp süresi boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapacak olan Akova takımı toplam beş antrenman, iki hazırlık maçı ile çalışmalarına devam edecek. 
İlk hazırlık maçı bugün Pia Bella Stadında 1.lig ekiplerinden Girne Halk Evi ile karşı karşıya gelecek olan Akova’da, ikinci hazırlık maçı Süper Lig ekiplerinden Ozanköy ile Mustafa Özkayım Stadında yapacak. 
Antrenman programı oldukça yoğun olduğu kamp çalışmalarında çabuk kuvvet, dayanıklılık, toplu çalışmaların yanı sıra teknik, taktik çalışmalarında yer alacağı belirtildi. Akova’da lige yönelik olarak devam eden kamp çalışması 29 Ağustos Salı akşamı tamamlanacak. 
Kamp ortamının çok iyi olduğunu belirten Akova teknik direktörü Ahmet Ogan, lige yönelik yapmış oldukları hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini, yaşanılan saha sıkıntısından dolayı kampta çok daha verimli ortamda çalışma fırsatı bulacaklarından dolayı takımın kamp çalışmaları ile birlikte çok daha iyi noktalara geleceğini belirterek, kampın gerçekleşmesinde emeği geçen başkan Sermen Vudalı ve yönetime teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473