banner564

Alayköy’den yardım çağrısı

Belediyenin kendilerine yardım etmediğini söyleyen kulüp başkanı Osman Sarıkaya devletten yardım istedi

Alayköy’den yardım çağrısı
banner598
Sahip çıkılmayan Alayköy Spor Kulübü, bugün yok olmakla olmamak arasında mücadele ediyor. 
Sahanın toprak zemini, büyük çakıl taşları, topraktan çıkan bitkilerle tarihi şanlı Alayköy sahasının şu anki durumu içler acısı. 
Alayköy Spor Kulübü Başkanı Osman Sarıkaya belediyenin kendilerine sahip çıkmamasından yakınıyor ve iddialara göre gerekçe siyasi.

UBP’ye oy verdim diye suyu ve elektriği kestiler
Alayköy Spor Kulübü Başkanı Osman Sarıkaya kulübün 1976’da kurulduğunu renklerini de Trabzonspor’dan aldıklarını vurguladı. Sarıkaya “Büyük bir köy olmamıza rağmen acılar içindeyiz, sahanın durumu belli. Sahaya ezelden beri sahip çıkılmadı. Belediye Başkanı yardım etmiyor, hakem, otobüs parasını bile biz ödüyoruz. Belediye’nin tek kuruşluk katkısı yok” diyerek “Seçimlerde UBP’ye oy verdim diye sahanın ve kulübün suyunu kestiler” dedi. 

Antrenman yapacak yer yok
“Çocuklar antrenman yapacak. Nasıl olacak? Biz bu sene yükselme ligindeyiz, düşünüyoruz. Bu sene katılalım mı? Katılamayalım mı?” diyen Sarıkaya “Antrenmanlarımızı nerede yapacağız? Bu sahada antrenman olmaz. Her yerde ot bitti, belediye temizlemiyor” diyerek dert yandı. 
Geçtiğimiz yıl sahayı futbolcularla birlikte temizlediklerini belirten Sarıkaya köylüye ve devlete çağrıda bulunarak köy gençliğine sahip çıkılmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473