banner564

Kaburga kemikleri kırıldı

Güvercinlik kavşağı yakınlarında 2 dakika ara ile meydana gelen 2 ayrı kazada 5 araç büyük hasar gördü, 2 kişi yaralandı

Kaburga kemikleri kırıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
 Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde, Güvercinlik kavşağı yakınlarında ve aynı yerde dün 2 dakika ara ile 2 ayrı trafik kazası meydana geldi. 
   İlk kaza saat 18.15’de Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine seyreden Gökhan Çakır yönetimindeki FE 515 plakalı araç ile Mehmet Berrak yönetimindeki NA 586 plakalı araçların çarpışması sonucu meydana gelirken, ikinci kaza sadece birkaç dakika sonra aynı istikamette seyretmekte olan Recep Kaya isimli sürücünün, yönetimindeki FL 331 plakalı aracı ile dikkatsiz ve süratli bir şekilde gelerek, kazadan dolayı sıkışan trafik nedeni ile anayolda durmak zorunda kalan Fehmi Arabacıoğlu yönetimindeki FP 010 ile Yusuf Boransel yönetimindeki GN 581 plakalı araca arka kısımlarından çarpması sonucu meydana geldi. 
    Kaza sonucunda araçlar hurda yığınına dönüşürken, 42 yaşındaki Recep Kaya ile 47 yaşındaki Mehmet Berrak yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bir anlık dikkatsizlik 
  Polisten alınan bilgiye göre Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde, Güvercinlik kavşağı yakınlarında meydana gelen kazaların ilki, saat 18.15’te meydana geldi. 
   Yönetimindeki FE 515 plakalı araç ile Gazimağusa’dan  Lefkoşa istikametine seyretmekte olan Gökhan Çakır’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüj üzerine çıkan ve daha sonra yol içerisine düşen araç, aynı istikamette seyretmekte olan Mehmet Berrak yönetimindeki NA 586 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu meydana gelen trafik kazasında, NA 586 plakalı araç bir takla attıktan sonra yol kenarından toprak zemin üzerinde tavanı üzerinde durdu.    Kaza sonucu NA 586 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Berrak hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hemen akabinde ikinci kaza
   İlk kazanın hemen akabinde aynı yerde ikinci kaza meydana geldi. Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine biraz ileride olan kazadan habersiz ve süratli bir şekilde seyreden sürücü Recep Kaya, yönetimindeki FL 331 plakalı arala,  kaza nedeni ile tıkanan trafikte yolda durmakta olan Fehmi Arabacıoğlu yönetimindeki FP 010 ile Yusuf Boransel yönetimindeki GN 581 plakalı araçlara süratli bir şekilde meydana gelen trafik kazası sonucu Recep Kaya’nın kullanımındaki FL 331 plakalı araç hurda yığınına dönüşürken, araç sürücüsü Recep Kaya yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Recep’in kaburga kemikleri kırıldı
    Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken, Recep Kaya’nın başından yaralandığı ve kaburga kemiklerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474