banner564

Altınör: Satılık oyuncum yok

Türk Ocağı Kulüp Başkanı yüksek transfer bedellerini eleştirirken önemli açıklamalarda bulundu

Altınör: Satılık oyuncum yok
banner598
Türk Ocağı Başkanı Fahri Altınör, son günlerde futbolcu transferleri için bazı kulüplerin ödediği bonservis paraları ile Ocak oyuncularına yönelik girişimlere tepki gösterdi.
Futbolda 2017¬2018 sezonu öncesi özellikle Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları ve görüşmelerinde yapılan teklifler dudak uçuklatıyor.

Futbolumuz bir yere gitmez
Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör bu sisteme isyan eden ve bunu yüksek sesle dillendiren ilk başkan oldu. Gelecek sezona yönelik transfer yapmayı düşünen veya transfer ettikleri futbolculara çok yüksek miktarda paralar harcayan kulüplere seslenen Altınör, “Bu kadar yüksek fiyat vermeleri futbolumuzu nereye götürecek? Piyasaya bu şekilde para dağıtmasınlar” dedi.

Piyasayı allak bullak ederim
Altınör, bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan Türk Ocağı’nın başarılı futbolcularına yönelik transfer haberlerine de tepki gösterdi. Yapılanı misilleme olarak yorumlayan Altınör özellikle Ocak futbolcuları için telaffuz edilen paralara karşı atakla cevap verdi.
“Etik olmayacak şekilde bende misilleme yaparım hem de 3 katı misilleme yaparım da piyasa nasıl olur görürler. Allak bullak ederim piyasayı ve bir daha toparlanamaz. Ancak bu hepimize zarar verir” diye konuşan Altınör, “Benim satılık futbolcum yoktur. Benden hiç kimse futbolcu alamaz” diyerek konu hakkındaki düşüncelerini tamamladı.

Tek düşüncemiz final
Türk Ocağı Başkanı Altınör şu anda takım olarak tek düşüncelerinde kupa finali olduğunu vurguladı. Yalova ile zor bir final maçı oynayacaklarını söyleyen Ocak başkanı “Transferler veya dedikodular bizi ilgilendirmiyor. Biz önümüzdeki en önemli maç olan kupa finaline hazırlanıyoruz. Tek hedefimiz finalde galip gelmek kupayı kazanmak.”

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474