banner564

Antalya'ya yıldız yağmuru

Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto'o, Türkiye'de önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor

Antalya'ya yıldız yağmuru
banner598
Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o dünyaca ünlü futbolcuları Antalya'ya yardım maçına getirmeye hazırlanıyor.
Antalya'ya gelecek ünlü futbolcuların arasında Lionel Messi ve Diego Maradona gibi isimler de yer alacak.
Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto'o, Türkiye'de önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Kamerunlu yıldız aralarında Barcelona'dan Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez ve Arda Turan, dünya futbolunun efsane ismi Maradona, Chelsea'den Eden Hazard, İspanyol futbolunun efsanelerinden Andres Iniesta, eski Beşiktaşlı Demba Ba ve eski Galatasaraylı Didier Drogba'nın da olduğu çok sayıda yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getiriyor.
Samuel Eto'o vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında Türkiye'ye gelecek olan ünlü futbolcular, Türk karması ile bir karşılaşma yapacak. 16 Temmuz'da Antalya Arena'da gerçekleşecek karşılaşmanın ev sahipliğini ise Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer yapacak.
Kamerun'da futbolu bir Sosyal Entegrasyon aracı olarak kullanıp, çocukların okul eğitimi, meslek edinme ve gelişimi ile ilgili bir dizi projeye imza atan Samuel Eto'o, bu büyük organizasyonun detaylarını bir basın toplantısı ile paylaşacak.
Samuel Eto'o Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile birlikte birkaç aydır bu projenin detayları üzerinde çalışıyordu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2016, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474