banner564

Cihangir bombayı patlattı

Ülke futbolunun önemli ismi olan, bu sezonu yine gol kralı olarak bitiren Halil Turan 3 sezonun ardından yuvaya döndü

Cihangir bombayı patlattı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Sezonun sona ermesinin ardından yeni sezona yönelik hazırlıklar erken başladı. Bu bağlamda, Mesarya temsilcisi Cihangir serbest transfer hakkı bulunan ve 3 sezon önce kadrosunda bulundurduğu Halil Turan’ı yeniden kadrosuna dahil etti. Dün akşam kulüp binasında başkan Aytaç Karaveziler ve yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde Halil Turan’ı renklerine yeniden bağlayan Cihangir camiası yeni sezon öncesi önemli ismi renklerine bağlamanın sevincini yaşadı.

Çok mutluyum
İmza töreninin ardından konuşan yıldız oyuncu Halil Turan ise serbest transfer hakkının bulunduğunu bunu da yeni sezon öncesi Cihangir’den yana kullanmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti. Halil Turan Yenicami takımında yaşadığı gerek lig gerekse kupa şampiyonlukları yanında, gol krallıklarına da imza attığını, bu nedenle Yenicami takımında önemli işlere imza attığını söyledi. Başta Kaan Kaner ve Yenicami yönetimi, sonrasında ise Turan Altay ve Emre Perçinci’ye kendilerine gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür eden Halil, üzerinde Yenicami camiasında emeği olan herkese sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.

Cihangir evim gibi
Halil Turan yeni sezonda yine Cihangir adına mücadele edeceğinden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtirken, Cihangir’in kendi adına oldukça önemli bir camia olduğunu söyledi. Cihangir’in büyük ve önemli camia olduğuna vurgu yapan Turan, önümüzdeki sezon camia olarak önemli işlere imza atmak istediklerini vurguladı. Yeni sezonun başlaması adına sabırsızlandığını da hatırlatan Halil Turan, bir kez daha burada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Davulcu ile devam
Öte yandan dün akşam takımın teknik direktörlüğünü yapan Toygar davulcu ile de görüşülerek anlaşmaya varıldı. Toygar Davulcu yeni sezonda da Cihangir takımını çalıştırmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473