banner564

Heyecan ve eğlence bir arada

Merit Poker, dünyanın dört bir yanından gelen 600 oyuncunun katıldığı muhteşem bir turnuva ile yaza ‘Merhaba’ dedi

Heyecan ve eğlence bir arada
banner598
Merit Poker misafirleri, 28 Nisan - 9 Mayıs arasında Merit Crystal Cove Hotel & Casino’da düzenlenen Mediterranean Poker Cup Turnuvası ile yaza muhteşem bir giriş yaptı. 
Geleneksel hale gelen Merit Poker etkinlikleri, 2009 yılından bugüne ortalama on kez yapılmakta. Şimdiye kadar birçok ilke imza atan Merit Poker ailesi her turnuvayı farklı bir konsept altında düzenliyor.
Üstün kaliteli servislerin yanında muhteşem bir eğlencenin sunulduğu turnuvaya dünyanın dört bir yanından katılım oluyor.
Merit Poker Başkanı, Songül Bekem ve tüm ekip elemanları hizmet kalitesini ve misafirperverlik anlayışını en üst noktaya taşımak için olağanüstü bir efor sarf ediyor.
Son derece renkli ve keyifli geçen Mediterranean Poker Cup turnuvasına Rusya’dan gelen oyuncuların yanı sıra, Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, Israil, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Almanya gibi birçok ülkeden 600’e yakın oyuncu katıldı. 
Gece ve gündüz durmak bilmeyen plaj ve dans partileri, ünlü Rus sanatçıların Valeriy Meladze, Via Gra ve Timati’nin verdikleri muhteşem konserlerinde doyasıya eğlenen misafirler, hem poker oynama, hem de beş yıldızlı tatil yapma imkânını buldu. 
Final masasında ise son kalan beş yarışmacı uzun ve çekişmeli bir oyundan sonra anlaşma yaparak ödülü aralarında kardeşçe paylaştı. 
Mediterranean Poker Cup Main Event şampiyonu Kıbrıslı Rum Miltiadis Kyriakides olurken, Litvanlyalı Gytis Bernatavicius ikinciliği yakaladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474