banner564

Antrenörlerden sağduyu çağrısı

Kıbrıs Türk Futbol Anrenörler Derneği TFF’nin KKTC’de temsilcilik açmak istemesinin KKTC futboluna fayda sağlayacağını açıkladı

Antrenörlerden sağduyu çağrısı
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği, Türkiye Futbol Federasyonu’nun, KKTC’de temsilcilik açma isteğiyle ilgili FIFA’ya yapmış olduğu başvurunun Kıbrıs Türk futboluna katkı amaçlı olduğuna inandıklarını açıkladı. 

TFF’nin isteği yıllar sonra KKTC futboluyla ilgilenmektir
Süleyman Göktaş imzasıyla yayınlanan basın bildirisinde “Cumhurbaşkanımızın girişimleri sonucu adamıza gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve ekibinin, Türkiye’ye döndükten sonra KKTC’de Türkiye Futbol Federasyonu’nun temsilcilik açma isteğini FIFA’ya bildirmesi, uzun yıllar sonra Kıbrıs Türk futboluyla ilgilenme isteğinin sonucudur” denildi.

 KTFF’yi ortadan kaldıracağına inanmıyoruz
“Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nu ortadan kaldırma düşüncesinin olduğuna inanmıyoruz” diyen Göktaş “Bugün futbolumuz gerek ekonomik, gerekse de tesis bakımından bir takım zorluklar içerisindedir. Bu konularda bizlere yardımcı olacak kurumlar da TFF, UEFA ve FIFA olmalıdır. Bu görüş ve düşünceyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun, KKTC’de temsilcilik açma isteğini olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyoruz” dedi.

KTFF ile paylaşılsa daha anlamlı olurdu
Bu kararın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile paylaşılarak yapılmasının daha anlamlı olacağını düşündüklerini belirten Göktaş tüm tarafları sağduyuya davet ederek  hizipleşmenin Kıbrıs Türk futboluna bir kazanç sağlamayacağını  belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474