banner564

Arayışlar devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarını Gökmen Davutoğlu nezaretinde sürdürenBinatlı’da tempo artmaya başladı

Arayışlar devam ediyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezonda iyi grafik sergilemek isteyen Batı temsilcisi Binatlı, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Takımın hazırlık sürecini değerlendiren Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu yaptığı değerlendirmede takımı pekiştirme adına hazırlık maçlarına ağırlık vereceklerini belirtirken, yabancı oyuncu konusunda ise ellerinde olan zenginlik sonrası işinin biraz zor olduğunu ifade etti.

Stoper ve sol bek arayışı
Transfer döneminde takıma yapılan takviyeler sonrası sürecin şu an itibariyle yavaşladığını aktaran Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, sürecin ilerleyen günlerde yeniden başlayabileceğine dikkat çekti. Stoper ve sol bek konusunda ihtiyaç olduğunu hatırlatan Davutoğlu, bunun için mevcut oyuncularla kendi içlerinde çalışmaların olduğunu, sonuç alamamaları durumunda ise yeni bir sürece gireceklerine dikkat çekti. Sezon hazırlıkları kapsamında iyibir çalışma sürecini geride bıraktıklarını ve çalışma ortamı yanında oyuncuların katılım, istek ve arzusundan memnun olduğunu dile getiren Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, hazırlık maçları ile daha iyi noktaya geleceklerini söyledi.

Kötü tablo istemiyoruz
Geçen yıl takımın yaşadığı süreci bu sezon istemediklerini söyleyen Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, yeni sezonda ligin zor geçeceğini hatırlatarak zorlu süreç içerisinde kendilerine iyi bir yer bulmak için mücadele edeceklerini belirtti. Geçen sezona göre daha sezon öncesi olmasına rağmen daha iyi bir tablo ve ekip olduklarını ifade eden Davutoğlu, yeni transferlerinde uyumundan memnun olduğunu ifade etti. Erbay’ın aralarına geç katıldığını ve hazırlıklara devam etiğini belirten Gökmen Davutoğlu kısa süre sonra Erbay’ın da hazırlık maçlarında yer alacağını ifade etti. Bu nedenle takımı iyi noktaya getirmek için sıkı çalıştıklarını belirten Davutoğlu, gelen yabancılarla birlikte çalışmalara devam ettiklerini, yabancıları eleme konusunda ise çizilecek yolu kendisinin bile merak ettiğini söyledi.

Zamanlama yanlış
Sözlerinin sonunda sezon öncesi oyunculara yapılan sağlık testlerine değinen Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, sürecin zamanlama olarak yanlış olduğunu söyledi. Hazırlık dönemine birçok takımın Haziran ayında başladığını belirten Davutoğlu, her yıl yapılan sağlık testlerinin ise ligin başlamasına kısa süre kala planlanmış olmasının yanlış olduğunu belirterek, sezon öncesi yapılmasının en doğru olduğunu ve üzücü olayların olmaması adına en erken zamanda yeni bir düzenleme yapılmasının şart olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 07:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473