banner564

Arjantin'de sessiz Superclasico

River Plate'in ev sahipliğinde 65 binden fazla taraftarın doldurduğu El Monumental'de oynanan maç golsüz sona erdi

Arjantin'de sessiz Superclasico
banner598
Arjantin'de sezonun ilk, yılın üçüncü "Superclasico" derbisinde Boca Juniors ile River Plate'nin karşılaştığı maçta gol sesi çıkmadı.
River Plate'in ev sahipliğinde 65 binden fazla taraftarın doldurduğu El Monumental'de oynanan karşılaşmada, River, ilk dakikalardan itibaren maça üstünlüğünü koydu.
Ev sahibi ekip, Uruguaylı forveti Rodrigo Mora ile ilk yarıda yakaladığı iki net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Bir diğer Uruguaylı forveti Ivan Alonso ile ikinci yarıda da ataklarını sıklaştıran River, Boca'nın tecrübeli kalecisi Agustin Orion'u geçemedi.
Maçın bitmesine 8 dakika kala ceza sahasında buluştuğu topu iyi kontrol edemeyerek gol açısını kaybeden Mora'nın son hamlesini de çıkaran Orion, Boca'yı kurtaran isim oldu.
Boca'nın yıldızı Carlos Tevez de ikinci yarıda iki mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.
Golsüz derbi, iki yıldır Boca'nın teknik direktörlüğünü yapan Rodolfo Arruabarrena'nın yerine gelen Borros Schelotto'nun da takımın başındaki ilk maçı ve derbisi oldu.
Berabere biten karşılaşmayla sezon başından bu yana oynanan 6 maç sonrasında her iki takım da 8 puanda kaldı. Yılın üçüncü "Superclasico"su berabere biterken sezon öncesi düzenlenen yaz turnuvasında kapsamında oynanan iki derbiyi de River kazanmıştı.
River'in kazandığı yaz turnuvasında oynanan 2016'nın ilk "Superclasico"sunda 5 kırmızı, 9 sarı kart çıkmıştı.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473