banner564

Göksun’dan telkin

Niyazi Göksun, “Denizli karşısında kötü bir futbol oynadık. Kötü oynadığımız bir karşılaşmada elde ettiğimiz bu galibiyet çok önemlidir, değerini iyi bilin” dedi

Göksun’dan telkin
banner598

K-Pet 1’inci Lig’in 18’inci haftasında konuk ettiği Denizli’yi 3-1 mağlup eden Gençlik Gücü, üst üste iki mağlubiyetten sora yeniden galip gelip, liderliğini korudu. Ancak Teknik Direktör Niyazi Göksun, oynanan futboldan memnun olmadı.

3-1’lik Denizli galibiyetinin hemen ardından, soyunma odasında futbolcularına konuşan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Denizli karşısında kötü bir futbol oynadık. Denizli’yi mağlup ettiğimiz için değil, kötü oynadığımız bir karşılaşmada elde ettiğimiz bir galibiyet olduğu için bu galibiyet çok önemlidir. Bu galibiyetin değerini iyi bilin” şeklinde konuştu.
Sonucu ne olursa olsun diğer tüm karşılaşmalarda olduğu gibi, Denizli galibiyetini de geride bıraktıklarını belirten Göksun, “Bizim için tüm karşılaşmalar önemli ve her karşılaşmaya galibiyet için çıkıyoruz. Önümüzde zorlu bir Hamitköy karşılaşması var ve bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Hakan Altın üzdü
Denizli karşılaşmasının ilk yarısında, golcü futbolcu Hakan Altın’ın baldırı çektiği için oyunu terk etmesi Gençlik Gücü yönetici ve teknik kadroyu üzdü.
Karşılaşma sonrası Hakan Altın ile ilgilenen Teknik Direktör Niyazi Göksun, tedavinin hemen başlamasını istedi.
Gençlik Gücü’nün Hamitköy’e konuk olacağı 19’uncu hafta karşılaşması 12 Mart 2016, Cumartesi, günü oynanacak.



Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474