banner564

Arkası gelmeli

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mormenekşe’yi mağlup ederek 3 puan alan Ocak, MTG’ye hazırlanıyor

Arkası gelmeli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven Diyalog Spor Servisine verdiği demeçte, Mormenekşe deplasmanına giderken, puan hedeflediklerini ancak, günün sonunda zor deplasmandan puanlarla dönmenin daha anlamlı olduğunu vurguladı. Bu hafta karşılaşacakları Mağusa Türk Gücü maçı ile ilgili olarak demeç veren Erseven, her maçı final maçı olarak değerlendirdiklerine dikkat çekti.

Her takım rakibimiz
Bu saatten sonra rakip belirlemenin yada seçmenin anlamsız olduğunu belirten Rıza Erseven, kalan her maçın Türk Ocağı adına final nitelikli olduğunu vurguladı. Mormenekşe maçında aldıkları galibiyetin anlamlı olması adına Mağusa Türk Gücü karşısında kayıp yaşamamaları gerektiğini aktaran Rıza Erseven, bu nedenle maçı iyi değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çekti. Türk Ocağı’nın konumunun ortada olduğunu belirten Erseven, tek hedeflerinin bir an önce üst tarafa tırmanmak olduğunu belirtti.

Uyum sürecini atlattık
Devre arası takımda gözle görülür değişiklikler yaptıklarını aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, bu nedenle yaşanılan uyum sürecinin atlatıldığını belirtti. Mormenekşe maçında iyi ve uyumlu mücadele ettiklerini aktaran Erseven, bunun Mağusa Türk Gücü karşısında sürmesi halinde, iyi sonuç alabileceklerini söyledi. Takımda Mağusa Türk Gücü maçı öncesi Muhammed Ali’nin 4 sarı kartlı olduğunu belirten Erseven, saha ve seyircileri önünde iyi sonuç almak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474