banner564

Arşehit: Önemli bir kupayı kazandık

KTSYD Turnuvası ile sezona başlayan LAÜ’nün antrenörü iddialı açıklamalarda bulundu

Arşehit: Önemli bir kupayı kazandık
banner598
Hamit SAKALLI
KTSYD Basketbol Kupası Finali’nde Koopspor’u 78-71 mağlup ederek kupanın sahibi olan LAÜ’nün koçu Arkan Arşehit böylesine önemli bir kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Aile ortamına borçluyuz
Arkan Arşehit, bu başarıda tüm yönetimin, sporcuların ve salonda çalışan herkesin emeğinin bulunduğunu ifade ederek LAÜ camiası olarak sevgi, saygı çerçevesinde güzel bir aile ortamı oluşturduklarını ve kupayı kazanmalarında çok çalışmalarının yanı sıra bu aile ortamının da büyük etkisi olduğunu söyledi. Arşehit, haftada 9 idmanla hazırlandıkları turnuvanın kazanılmasında oyuncularının ve ailelerinin sosyal hayatlarından fedakarlık yapmasının da önemli bir rolü olduğunu vurguladı.

6.adama teşekkür ediyorum
Arkan Arşehit,turnuvada kendilerini yalnız bırakmayan ve adanın en büyük seyirci desteğini sağlayan LAÜ taraftarlarına da teşekkür ederek kendilerine 6.adam olarak büyük katkı sağladıklarını ifade etti.

Eksiklerimizi de gördük
Arkan Arşehit, kupayı almanın yanı sıra bu turnuvada lig öncesindeki eksiklerini de görme şansı bulduklarını ve lige kadar bunları gidermek için çalışacaklarını ifade etti. Arşehit ligin bu yıl daha da zorlu geçeceğini, ligin kalitesinin arttığını bu turnuvada gördüklerini ifade ederek fair-play çerçevesinde geçmesini temenni ettiği sezonda tüm takımlara başarılar diledi. Arkan Arşehit, LAÜ’nün katıldığı her ligde ve kupada tek hedefinin bulunduğunu vurgulayarak ligi şampiyon tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474