banner564

Davulcu: İyi olacağız

Cihangir’in teknik direktörü ikinci dönemini yaşarken sıkı çalışıp güçlenmeleri gerektiğini belirtti

Davulcu: İyi olacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
GAÜ Çetinkaya karşısında alınan mağlubiyet sonrası Kılıç Ali Kahraman ile ayrılan yollar sonrası, Cihangir’de ikinci kez Toygar Davulcu dönemi başlamış oldu. Takımı ile ilgili olarak görüşlerini aktaran Toygar Davulcu, geçen sezon bıraktığı bulmadığını belirterek, takım üzerinde ciddi eksiklerin bulunduğunu ifade etti.

Sıkı çalışacağız
Ayağının tozu ile çalışmalara başladıklarını belirten Teknik Direktör Toygar Davulcu eksik noktalar üzerinde öncelikli tedbirler alacağını söyledi. Takımın geride kalan 6 haftada kalesinde 12 gol gördüğünü bununda düşündürücü olduğunu söyleyen Davulcu, elbirliği ile en erken zamanda çok iyi çalışıp takımı ayağa kaldıracaklarını söyledi. Cihangir kulüp başkanı Aytaç Karavezirler’i gelen teklif sonrası kıramadığını söyleyen Davulcu, geçmiş dönemde bu camiada Başkan Karavezirler ile güzel işler başardıklarını bunun devamı için bir kez daha burada olmaktan dolayı memnun olduğunu aktardı.

Merit Alsancak Yeşilova iyi bir takım
Ligin yedinci haftasında deplasmanda karşılaşacakları Merit Alsancak Yeşilova maçı ile ilgili olarak konuşan Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, Merit Alsancak Yeşilova’yı Yenicami karşısında izlediğini ve beğendiğini, Yenicami karşısında mağlup olmalarına rağmen çok iiyi mücadele ettiklerini ve oyunun belli bölümlerinde hakimiyet gösterdiklerini söyleyen Davulcu, zor bir deplasmanın kendilerini beklediğini ifade etti. Bu haftadan başlamak suretiyle eksiklerin üzerinde daha fazla doğruların üzerine ise daha fazla koyarak yola devam edeceklerini söyleyen Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, en erken zamanda takımı iyi noktaya getirmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474