banner564

Aslan'da 3 yabancı yolcu!

Galatasaray, devre arası yapacağı transferler için kadrosunda yer açmaya çalışıyor. Riera'nın sözleşmesini fesh etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Amrabat ve Dany'i de kiralamayı planlıyor.

Aslan'da 3 yabancı yolcu!
banner598

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, önce yabancı kontenjanını açacak.

Sol bek pozisyonu için Gremiolu Alex Telles ile anlaşan sarı-kırmızılılar, Albert Riera'nın sözleşmesini fesh edecek. Galatasaray, yıllık 2.9 milyon euro kazanan İspanyol oyuncuyla, kalan yarım sezonluk ücretini ödeyerek yollarını ayıracak. Riera'nın sözleşmesi fesh edildikten sonra Telles'in transferi açıklanacak.

Serdar Aziz ve Ömer Toprak'tan henüz olumlu cevap alamayan Galatasaray, stoper hakkını yabancıdan porno yana kullanacak. Roberto Mancini'nin gözden çıkardığı Dany'i satmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Süper Lig kulüplerinin ilgilendiği Kamerunlu oyuncuyu en kötü sezon sonuna kadar kiralayacak. Galatasaray'ın yabancı stoper adayları Cagliarili Astori ve Gremiolu Rhodolfo.

Teknik direktör Mancini'nin kadroda düşünmediği bir diğer isim ise Nordin Amrabat. Faslı kanat oyuncusuna bir çok kulüp talip olsa da, Amrabat'ın bonservis bedeli kendisini isteyen takımlara yüksek geliyor. Galatasaray yönetimi, en son çare olarak Amrabat'ı yarım devre için kiralama yöntemine gidecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473