banner564

Morinho: "Gol sorunu beni öldürecek"

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Chelsea, Premier Lig'de zorlu bir şampiyonluk savaşı veriyor. Maviler, son olarak evinde Swansea'yi 1-0 yendi. Takımın gol yollarındaki sorunlarına dikkat çeken menajer Jose Mourinho; "Her maçın sonunu böyle getiriyoruz. Bu beni birgün öldürecek" dedi.

Morinho:
banner598

Chelsea, Premier Lig'de Swansea'yi 1-0 yenerek zirve yarışını sürdürdü. Karşılaşma boyunca pek çok net fırsattan yararlanamayan Maviler, 3 puanı Hazard'ın tek golüyle aldı.

Takımının gol yollarında bir türlü etkili olamaması, menajer Jose Mourinho'yu düşündürüyor. Maçı henüz ilk yarıda koparmaları gerektiğini söyleyen Mourinho; "Hücumda çok etkiliyiz. sarışın porno Sürekli pozisyon üretiyoruz. Ancak ya son vuruşta beceriksiz davranıyoruz ya da rakip kaleci harika kurtarışlar yapıyor. Her maçın sonunu bu şekilde getirmekten çok yoruldum. Bu beni birgün öldürecek" dedi.

Lider Arsenal'in 2 puan gerisinde bulunan Chelsea, bu haftasonu evinde zirveden sadece 3 puan uzaklıktaki Liverpool'u ağırlayacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474