banner564

Neler oluyor?

Doktor Gardiyanoğlu’ndan sonra bu kez Avukat Hasipoğlu’nun villası kurşunlandı

Neler oluyor?
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

 

 

   Kuzey Kıbrıs, son bir hafta içinde 2 silahlı saldırı olayı ile sarsıldı. Geçtiğimiz Salı akşamı Lefkoşa’nın Hamitköy bölgesindeki hastanesi önünde silahlı saldırıya uğrayan çocuk doktoru Remzi Gardiyanoğlu’nu ağır şekilde yaralayan maskeli saldırgan hala yakalanmazken, dün sabahın erken saatlerinde ülkemizin tanınmış avuklatlarından Oğuzhan Hasipoğlu’nun Gazimağusa’daki villasının kurşunlandığı bildirildi.

   Hasipoğlu bir camın kırıldığını doğrularken, bunun rüzgardan kaynaklandığını iddia etti. Ancak polis bu iddiayı doğrulamadı

    Eski Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu’nun  oğlu Oğuzhan Hasipoğlu’ nun , Gazimağusa’ daki Crystal Rocks otelin arka sokağında bulunan villasına 3 adet kurşunun isabet ettiği bildirildi. Sabah 02.00 sıralarında açılan ateş sonucu evin camının kırıldığı olayda Oğuzhan Hasipoğlu Bahis Siteleri ile ailesinde herhangi bir yaralanma olmadı.

   Kurşunlama olayının polise dün sabah 07.30 da polise  bildirdiği iddia edilirken, olay hakkında konuşmayan Oğuzhan Hasipoğlu “camların kırılma sebebi rüzgardır” dedi.

   Polis konuyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

 

Maskeli saldırgan nerede?

 

   Bu arada uğradığı silahlı saldırı sonrasında yaralı vaziyette Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dr.Remzi Gardiyanoğlu’nun tedavisine devam ediliyor. Polis de, Gardiyanoğlu’nu kurşunlayan maskeli saldırganı yakalama arayışlarını sürdürüyor.

   Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Gardiyanoğlu’na yönelik silahlı saldırının perde gerisini araştıran polis, 300 bin dolar civarında bir kredi ihbarı üzerinde duruyor.

 

 

Hasipoğlu: Camları fırtına kırmış olabilir

Öte yandan Oğuzhan Hasipoğlu, evinin kurşunlandığına ilişkin iddialar üzerine dün TAK’a bir açıklama yaptı. Açıklamada, önceki gün gece yarısı evinin camının kırıldığını doğrulayan Hasipoğlu, ancak olay yerinde herhangi bir kovan bulunmadığını savundu.

Havanın çok fırtınalı olduğunu evinin camının bu fırtına sonucu da kırılmış olabileceğini ifade eden Hasipoğlu, olayla ilgili polise bilgi verdiğini polis soruşturmasının devam ettiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474