banner564

Aslandan bol gollü başlangıç

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 6-0 mağlup etti

Aslandan bol gollü başlangıç
banner598

 Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. ve ikinci yarının ilk haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Kariyerinde ilk kez "hat-trick" yapan Henry Onyekuru ile 2 gol atan Sinan Gümüş, müsabakada yıldızlaştı.

Türk Telekom Stadı'nda başkent temsilcisini ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, müsabakanın henüz 51. saniyesinde Sinan Gümüş'ün attığı golle 1-0 öne geçti.
Etkili bir futbol ortaya koyan Galatasaray, 21. dakikada Henry Onyekuru, 26. dakikada ise Sinan Gümüş'ün kaydettiği gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
Sarı-kırmızılılar, mücadelenin ikinci yarısında da üstün bir oyun ortaya koydu. Onyekuru ile 59 ve 63. dakikalarda goller bulan Galatasaray, farkı 5'e çıkardı. Maçın 86. dakikasında Badou Ndiaye ile bir gol daha bulan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 6-0 galip ayrıldı.
Galatasaray, bu sonuçla ligdeki 9. galibiyetini aldı. 5 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunan sarı-kırmızılılar, puanını 32'ye çıkardı ve maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir ile puan farkını 3'e indirdi.
MKE Ankaragücü ise ligde 10. kez mağlup oldu ve 20 puanda kaldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473