banner564

Atıcılarımızdan üçüncülük

Ateşli Silahlar 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası’nda KKTC’li sporcular başarılı sonuçlarla yurda döndü

Atıcılarımızdan üçüncülük
banner598
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun düzenlediği “Ateşli Silahlar 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası’na katılan sporcularımız başarılı sonuçlarla yurda döndüler. 
İki gün süren mücadele sonunda ateşli tüfek büyük erkeklerde KKTC Atıcılık Federasyonu Lefkoşa Avcılık Atıcılık Kulübü adına yarışan Mehmet Zeybekci 50 metre yat atışlarında toplamda 218,9 puan kaydederek final atışlarında üçüncü olurken ,Mehmet Olgun 50 metre 3x40 atışlarında 1041 puan atarak yedinci oldu. Ayrıca ateşli tüfek büyük bayan atıcılarımızdan Sevim Olgun ateşli 50 metre 3x20 büyük bayanlar kategorisinde final atışlarında elde ettiği derece ile üçüncü olma başarısı gösterdi. 

Yiğitcan: Destek olmak çalışmayı, bilinçli çalışma ise başarıyı getirir
Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan sporcularımızın Türkiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları ve  ailelerini canı gönülden kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi.
Yiğitcan “Sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olmuşlardır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini ve daha başarılı olmaları için  hertürlü zemini sağlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474