banner564

Sevgiyle çıkılan hizmet yolu

KKTC Lions Kulüpler Birliği’ne yeni üyeler katıldı

Sevgiyle çıkılan hizmet yolu
banner598
KKTC Lions Kulüpler Birliği’ne Bağlı Girne Ada, Girne Özgürada, Girne Vatan, Lefkoşa Başkent, Lefkoşa Sarayönü, Mağusa Kale, Mağusa Mesarya, Lefke Merkez Lions ve Lefkoşa Lider Leo Kulüpleri yeni üye giriş töreni düzenlendi.
KKTC Lions Kulüpler Birliği 2014-2015 Dönemi Başkanı 1. Yardımcısı Ezcan Özsoy’un yaptığı açıklamaya göre, Lions Kulüpleri ve bunlara bağlı gençlerden oluşan Leo Kulüplerinin bağlı bulundukları KKTC Lions Kulüpler Birliği koordinasyonunda Girne Grand Pasha Hotel’de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen “Toplu ÜyeGiriş Töreni”ni geçmiş dönem Lions Kulüpler Birliği Başkanlarından ve Onur Kurulu Üyesi Süreyya Gürses yönetti.
Törene 2014-15 Birlik Başkanı Ayça Palaz, ve Onur Kurulu Başkanı Muazzez Altuğ, Birlik Yönetim Kurulu ve Kulüplerin başkan ve üyeleri katıldı.
2014-15 Dönemi Birlik Başkanı Ayça Palaz törende yaptığı konuşmada yeni üye olan Lion ve Leo’lara sevgiyle çıktıkları hizmet yolunda başarı diledi.
Tören sonunda yeni üyelere katılım sertifikaları ve lions pinleri takılırken, önericilerine de 100. yıl pin ve önerici sertifikaları takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474