banner564

Ayın ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea men ayın başarılıları ödülleri dün verildi

Ayın ödülleri verildi
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen ve her ay düzenlenecek K-Pet Birinci Ligi’nde Nivea Men ayın başarılıları ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından Ekim ayı içerisinde gösterdiği başarılı performans ile ayın antrenörü seçilen Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı, ayın futbolcusu seçilen İrfan Boşnak ve ayın hakemi seçilen Zekai Töre ödüllerini düzenlenen törenle aldı. 

Boşnak’a ödülünü Özler verdi
K-Pet Birinci Ligi’nin ilk 6 haftasında takımı Akova adına sahada iyi performans gösteren İrfan Boşnak, attığı 9 golle gol krallığı yarışında da önde gidiyor.
İrfan Boşnak’a ödülünü İpekay direktörü Mehmet Özler verdi.

Ahmet Sakallı ödülünü Paşa’dan aldı
Ligin ilk 6 haftasında takımını iyi motive ederek 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayan ve averaj farkı ile liderlik koltuğunda oturan Hamitköy’de başarılı antrenör Ahmet Sakallı ödülünü İpekay Market satış kanalı yöneticisi Mehmet Paşa’dan aldı.

Töre ödülünü Erdinç’ten aldı
Başarı grafiği her geçen hafta yükselen genç hakemlerden Zekai Töre, ligin ilk altı haftasında gösterdiği performans ile göz doldurdu. Yönettiği maçlarda çaldığı düdükler ve verdiği kararlarla herkesin takdirini topladı. Zekai Töre, ödülünü İpekay satış ve pazarlama müdürü Ayten Erdinç’ten aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473