banner564

Ayrılık şekli yanlış

Kulüp Başkanı Hasan Besim ile ters düşüp görevi bırakan Mehmet Solkanat’tan sonra, bir açıklamada Besim’den geldi

Ayrılık şekli yanlış
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Bağcıl’da sezon öncesi yaşanan teknik heyet krizi gündemi kısa süreli meşgul etse de, Bağcıl’ın ciddi şekilde sıkıntı yaşayacağı ortada. Mehmet Solkanat’ın ‘bu takımla lige girersem intihar etmiş olurum’ açıklamasından sonra ise, Hasan Besim’de sessizliğini bozarak açıklama yaptı.

Radyodan öğrendim
Mehmet Solkanat’ın görevi bıraktığını radyodan öğrendiğini belirten Hasan Besim, Mehmet Hoca gibi bir ismin ayrılış şeklinin böyle olmaması gerektiğini belirtti. Hoca ile ters düştüklerini inkâr etmeyeceğini aktaran Hasan Besim, sürecin ise Sabri – Raif kardeşlerin transferinin gündeme gelmesiyle başladığını belirtti. Sabri – Raif kardeşlerin sezon açılışına katılmaları yanında 21 gün idman yaptıklarını yineleyen Hasan Besim, günün sonunda ise bazı şeylerin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, hocanın nasıl ki, biz kendisiyle anlaşacağımızda buluşup görüşerek anlaşıyoruz, kendisinin de görevi bırakma şeklinin bu şekilde olması gerektiğini vurguladı.

Süre yeterlidir
Çoğu kesime göre takımı yeniden kurmanın artık zor olduğunun sorulması üzerine demeç veren Hasan Besim, kendisine göre zamanın yeterli olduğunu belirtti. Takıma takviye yapmadan hiçbir hocaya teklif götürmeyeceğini de belirten Hasan Besim, geçmiş dönemlerde daha zor sıkıntılarla baş başa kaldığını ise sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474