banner564

“Lefke’ye hayran kaldım”

Muhteşem konserden sonra Diyalog’un sorularını yanıtlayan Tual, Kıbrıs ve Kıbrıs Türk insanı için övgü dolu sözler söyledi

“Lefke’ye hayran kaldım”
banner598
Mustafa ŞENAL 

Lefke’nin kurtuluşu nedeni ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenliklerde önceki gün akşam Türkiye’nin sevilen sanatçısı Tual sahne aldı.
Tiryakinim, Yine Aylardan Kasım gibi şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Tual, Lefke’deki etkinlikte kelimenin tam anlamı ile dinleyenlerine müzik ziyafeti sundu. 
Tual, tüm şarkılarını Lefkelilerle birlikte söyledi.
Muhteşem konserden sonra Diyalog muhabirinin sorularını yanıtlayan Tual, Kıbrıs ve Kıbrıs Türk insanı için övgü dolu sözler söyledi.


Soru: Lefke’ye ilk defamı geldiniz, Kıbrıs hakkındaki izlenimleriniz nelerdir?

Cevap: Öncelikle Kıbrıs’ı ve Kıbrıs insanını çok seviyorum. Kıbrıs insanı benim için çok önemli. Kıbrıs Türkçesini seviyorum, Kıbrıs insanı çok sıcak ve cana yakın. Kıbrıs ta bulunmaktan çok memnunum. 
Lefke, dinlenmek ve tatil yamak için efsane bir yer. Ben yerlisi olmadığıma rağmen burası benim vatanım gibi hissetim. Ben Kıbrıs’ta Lefke kadar sakin ve huzurlu güzel bir yer görmedim. Lefke’den çok etkilendim. Kafamı dinlemek için Kıbrıs’a gelirsem tercihim mutlaka Lefke olur.


Soru: Sanat yaşamınızdaki çalışmalar hakkında Diyalog aracılığı ile ne söylemek istersiniz?
Cevap: Yeni, iki şarkılık bir single yaptım. İsmi ‘Küskün’… Sadece internette yayınladım. Piyasanın durgun olması nedeni ile artık cd çıkarmanın bir anlamı kalmadı. Şarkılarımı internetten yayınladım ve çok da beğeni topladı. Küskün ve Ekim adlı şarkım var. Umarım, Tiryakinim gibi Pencerem, Kasım gibi umarım insanların dilinen düşmez. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474