banner564

Badminton heyecanı

Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kapsamında dün toplantı yapıldı

Badminton heyecanı
banner598
Doktor Fazıl Küçük Oyunları kapsamında organize edilen badminton şampiyonası dün başlarken oyunlarla ilgili dün basın toplantısı yapıldı.

Basın toplantısı yapıldı
Eziç Restoran’da gerçekleştirilen basın toplantısında Badminton Federasyonu başkanı Fırat Denizbu yıl şampiyonanın beş ülke ile yapılacağını belirterek bu konuda maddi destek veren spor dairesine de teşekkür etti.

Beş ülke yarışıyor
Deniz geçtiğimiz yıl üç ülke ile yapılkan badminton şampiyonasının bu yıl Azerbaycan, Nakedonya, Gürcistan ve Türkiye’nin de katılımıyla gerçekleşecek şampiyonada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sporcuları da A ve B olmak üzere iki takımla mücadele edecek.

Üç gün sürecek
Dün başlayan ve yarın tamamlanacak olan şampiyonada sporcular tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Müsabakalar sonunda en çok puanı toplayacak takım ise şampiyon olacak.

Beş kategoride gerçekleşiyor
Tek bayanlar, tek erkekler, çift bayanlar, çift erkekler ve karışık çiftler olmak üsere beş ayrı kategoride gerçekleşecek. 
Doktor Fazıl Küçük Badminton Şampiyonası on beş maç sonunda yarın tamamlanacak.

Ödül töreni yarın
Yarın tamamlanacak olan Doktor Fazıl Küçük Badminton Şampiyonası’nda dereceye girecek olanlara ödülleri ise yarın müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreninde yetkililer tarafından verilecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473