banner564

Bankalarda mücadele artıyor

Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına, düzenlenen futbol turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor

Bankalarda mücadele artıyor
banner598
Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına, Türk Bankası tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’’nın dördüncü haftası 29 Eylül Perşembe akşamı oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Haftanın son gününde sahaya ilk olarak Nova Bank ve Kıbrıs İktisat Bankası çıkarken, ikinci maçta Kooperatif Merkez Bankası ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) karşı karşıya geldi. 

Nova Bank kayıpsız ilerliyor: 7-3
Gecenin ilk maçında B Grubu’nda yer alan Nova Bank, rakibi Kıbrıs İktisat Bankası’na karşı üstün bir oyun sergileyerek mücadeleyi 7-3 kazandı. Bu galibiyet ile Nova Bank kayıpsız liderliğini sürdürmeye devam ediyor.
 
Zor maçın galibi TEB: 6-5
Dördüncü haftanın son karşılaşmasında C Grubu’nda yer alan iki takım, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Kooperatif Merkez Bankası arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Zorlu maçı kazanan takım 6-5’lik skor ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) oldu.

Beşinci hafta 3 Ekim Pazartesi başlıyor
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final öncesi son grup maçlarının oynanacağı beşinci haftaya 3 Ekim Pazartesi günü A Grubu’nda oynanacak üç maç ile başlanacak. 
Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak maçların programı şöyle:
19.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası – Kıbrıs Vakıflar Bankası
20.00: Faisal İslam Bankası – KKTC Kalkınma Bankası
21.00: Türkiye İş Bankası – Near East Bank

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474