banner564

Kartal’dan gece mesaisi 2-0

Geçtiğimiz hafta puan ile tanışamayan Yenicami derbi maçta 2 gol ile 3 puanı aldı

Kartal’dan gece mesaisi 2-0
banner598
Stadyum: Lefkoşa Atatürk Stadı
Hakemler: Serkan Durmaz, Hakan Ünal, Mehmet Ekşici
Yenicami: Yusuf, Ömer, Erbay, Halil, Çağdaş, Adil, Ünal, Moses (Mehmet),Emin (Hascan), Mehmet (Rıfat), John Ebuka
Gençlik Gücü: Çağatay, Tayfun, Derviş (Özgür), Hüseyin, Daniel, Uğur, Ali, Orhan (Zeeb Choudry), Hakan, Debola, İsmail (Özcan)
Goller: 48. ve 65.Dk (Pen) John (Yenicami) 

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in ikinci hafta açılış karşılaşmasında karşı karşıya gelen Yenicami ve Gençlik Gücü arasındaki mücadelede gülen taraf ev sahibi Yenicami oldu. Yenicami'de John ve Adil ortaya koydukları futbol ile galibiyette büyük rol oynadı.
14.dk: Gençlik Gücü atağında Orhan'ın ceza alanı içerisine ortaladığı topta Hakan Altın'ın vuruşunu kaleci Yusuf ayaklarıyla engelledi.
25.dk: Yenicami atağında Çağdaş'ın yaklaşık 30 metreden gerçekleştirdiği sert ve düzgün vuruşu kaleci Çağatay kornere çelmeyi başardı.
48.dk: Yenicami atağında Çağdaş'ın kullandığı uzun taç atışıyla topa hareketlenen John topu kontrolüne aldı ve soldan ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşunda topu filelere gönderdi. YENİCAMİ 1-0 GENÇLİK GÜCÜ
61.dk: Yenicami atağında süratle topu yarı alan taşıyan Moses, topu sağdan bindiren Ömer'e aktardı. Ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapan Ömer'in şutunda kaleci Çağatay gole izin vermedi.
65.dk: Yenicami atağında John çalımlarla ceza sahasına girdi ve kaleci Çağatay ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Çağatay'dan da sıyrılan John, Çağatay'ın müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Serkan Durmaz penaltı kararını verdi. Atışı kullanan John topu filelere gönderdi. YENİCAMİ 2-0 GENÇLİK GÜCÜ
72.dk: Yenicami atağında Çağdaş'ın soldan ortasında John bomboş pozisyonda kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak kaleci Çağatay gole izin vermedi.
77.dk: Moses'in kazandığı topla başlayan Yenicami atağında John çabukluğunu kullanarak ceza sahasına girdi ve kaleci Çağatay ile karşı karşıya kaldı. Çağatay bu pozisyonda mutlak bir golü önlemeyi başardı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Yenicami 2 gol ile 3 puanı alarak ligin ikinci haftasında galibiyetle tanıştı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474