banner564

Ocak derbiyi unuttu

İlk haftanın kapanış karşılaşmasında Doğan Türk Birliği’ne mağlup olan Girne ekibi, Değirmenlik maçına hazır

Ocak derbiyi unuttu
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in ilk hafta karşılaşmasına ezeli rakibi Doğan Türk Birliği’ne mağlup olarak haftayı puansız kapatan Türk Ocağı, Değirmenlik maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Rıza Erseven, her şeyi ile oldukça güzel bir derbiyi geride bıraktıklarını, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını bu nedenle önlerine bakmak zorunda olduklarını aktardı.

Galibiyet için gidiyoruz
Ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaşacakları Değirmenlik maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, Değirmenlik deplasmanında tüm hesapların galibiyet üzerine yapıldığını söyledi. Uzun ve zorlu lig maratonunu iyi değerlendirmek istediklerini de belirten Erseven, kazanıp haftayı galibiyetle tamamlamak arzusunda olduklarına vurgu yaptı. Doğan Türk Birliği karşılaşmasında sakatlanan Muhammed Uçar’ın Değirmenlik karşısında forma giyemeyeceğini de aktaran Erseven, moral olarak iyi noktada olduklarını belirtti.

İhtiyacımız vardı
Sözlerini tamamlarken Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın atmosferine de değinen Rıza Erseven, emeği geçen herkesi kutladı. Girne bölgesi olarak böyle bir atmosfere ihtiyaçlarının olduğunu aktaran genç çalıştırıcı ilerleyen süreçte yine aynı atmosfer ve ambiyansı beklediklerini söyledi. Türk Ocağı olarak ligde geçen yılın üzerinde yer almak istediklerini de belirten Rıza Erseven, bunun için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473