banner564

Barcelona çıkarması

Dünyanın en zorlu ve dayanıklılık isteyen yarışı Ironman'ın İspanya ayağında Ares Spor Kulübü’nden 4 sporcu yarışacak

Barcelona çıkarması
banner598
Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarının arka arkaya geçildiği triatlon sporunun en zorlu mesafesi olan Ironman yarışı bugün Barcelona'da gerçekleşecek. Ironman Barcelona yarışında ülkemizden Ares Spor Kulübü’nün 4 sporcusu yarışacak.
Ironman yarışlarında sporcular 3.9 kilometre yüzüp, 180 kilometre bisiklet sürüyor ve son olarak da 42 kilometre koşarak finiş çizgisinden geçmeyi amaçlıyor. 
Ares Spor Kulübü’nün antrenör ve sporcularından olup daha önce 9 kez Ironman finişine ulaşan Cem Dağdelen ile 4 kez Ironman madalyası bulunan Çağan Öztuna Barcelona yarışı ile 2016'nın ikinci Ironman'ını yapmış olacaklar.
Ares'ten Cem ve Çağan ile birlikte Ironman Barcelona'da Hüseyin Arhan ve Emine Uluçay da mücadele edecek. Ironman Barcelona'ya ülkemizden giden diğer sporcu ise Derya Deniz. Hüseyin Arhan'ın kariyerindeki ikinci Ironman finişine ulaşmak için mücadele edeceği Barcelona'da Emine Uluçay ile Derya Deniz ise bir ilki başarma peşinde.
Tamamen kendi imkanlarıyla Ironman Barcelona yarışına giden sporcularımızdan Emine ve Derya finişe ulaşmayı başarması durumunda Kıbrıslı Türk ilk Ironwoman sporcuları olacaklar.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2016, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473