banner564

Başarılı bir sezon geçirdik

K-Pet Birinci Ligi’nde play-off oynayan Hamitköy’de başkan Miş, sezondan memnun

Başarılı bir sezon geçirdik
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet 1.Lig’in iyi ekiplerinden Hamitköy’ün başarılı başkanı Emir Miş yaptığı açıklamalarda başarılı bir sezon geçirdiklerini belirtti.

Sakatlıklar üzdü
Sezona başlarken çok fazla transfer yapmadıklarını ve eldeki mevcut kadro ile lige katıldıklarını belirten Emir Miş, 22 futbolcu ile mücadele ettiklerini fakat sezon sonuna doğru yaşadıkları sakatlıkların kendilerini oldukça üzdüğünü ifade etti.  Lig yarışında gerek Halil İbrahim, gerek Halil gerekse de Hamza ve Hasan’ın yaşadıkları sakatlıkların belki de Süper Lig’e geri dönmelerine engel olduğunu belirten Emir Miş, yine de her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini vurguladı.

Futbolcular ve teknik heyete teşekkür ederim
Emir Miş açıklamalarında sezon boyunca futbolcular ve teknik heyetin kulübe karşı göstermiş olduğu maddi ve manevi özverinden dolayı mutlu olduğunu ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Ayrıca taraftarların da sezonun önemli bir kısmında takımın yanında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Emir Miş, taraftarlara da teşekkür ederek gelecek sezonlarda da taraftarları takımın yanında görmek istediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473