banner564

Başarılılar ödüllerini aldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri dün verildi

Başarılılar ödüllerini aldı
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right dördüncü hafta ödülleri dün düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 4. haftanın antrenörü seçilen Baf Ülkü Yurdu  Teknik Direktörü Kemal Yürekli, haftanın futbolcusu seçilen DTB futbolcusu Hasan Kanlı, haftanın genç yeteneği seçilen Yenicami U-21 futbolcusu Mehmet Altın ve haftanın hakemi seçilen Serkan Şimşek ödüllerini dün aldı. 

Mehmet Altın’a ödülünü Mehmet Özler verdi 
Esentepe karşısında galip gelen Yenicami’nin genç oyuncusu Mehmet Altın, alınan galibiyet de ön plana çıkan oyuncu oldu. Genç yetenek Mehmet Altın’a ödülünü İpekay direktörü Mehmet Özler verdi.

Serhan Şimşek ödülünü Oben’den aldı
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Serhan Şimşek, dördüncü hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Şimşek ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben’den aldı.

Kemal Yürekli ödülünü Erdinç’ten aldı
Takımını son haftalarda iyi motive eden Kemal Yürekli, Gönyeli maçına yine takımını iyi motive ederek alınan galibiyet de ön plana çıktı. Yürekli’ye ödülünü İpekay Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç verdi.

Hasan Kanlı’nın ödülünü Ünalmış verdi
Lige istediği başlangıcı yapamayan Doğan Türk Birliği, Gençler Birliği maçını farklı kazanırken savunma oyuncusu Hasan Kanlı takımı adına 2 gol kaydetti. Hasan kanlı ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış’tan aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473