banner564

Başarının anahtarı

Binatlı Teknik Patronu Necati Tilki, takım üzerindeki alışılmış yapının bu sezon adına değişmesinin şart olduğunu belirdi

Başarının anahtarı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Sezon öncesi iyi bir grafik hedefleyen Batı temsilcisi Binatlı’da çalışmalar aralıksız sürüyor. Necati Tilki nezaretinde çalışmalarını sürdüren Binatlı takımı, bir yandan da hazırlık maçları ile sistem üzerinde yoğunlaşıyor. Necati Tilki gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, son dönemlerdeki takım üzerindeki yapının artık değişme zamanının geldiğini, bunu da bu sezon uygulamak istediğini belirtti.

Ciddi durmak zorundayız
Hazırlık karşılaşmaları kapsamında, Yenicami ve Gençler Birliği takımları ile mücadele ettiklerini skoru gözetmeksizin daha fazla sistem üzerinde uğraş verdiklerini belirten Necati Tilki, önümüzdeki haftadan itibaren sistem üzerinde biraz daha fazla duracaklarını belirtti. 

Zorluğu bilerek başladım
Bölgedeki ekonomik sıkıntının bilincinde olduğunu belirten Tilki, görevi devralırken bu zorluğu çok iyi bildiğini vurguladı. Geçen sezonki veya geçmiş dönemlerdeki sıkıntıyı yaşamama adına ligde iyi mücadele etmek zorunda olduklarını vurgulayan Tilki, her ne olursa olsun ligde ciddi durmaları gerektiğini vurguladı.


Tavrım nettir
Alışılmış hedefin dışında olma adına bir takım kararlar üretmek zorunda olduklarını belirten Necati Tilki, bu yöndeki tavrının gayet net olduğunu belirtti. Ligin bu sezon üst seviyede olacağına dikkat çeken Tilki, korkulu rüya görmeme adına ise çalışmalara devam ettiklerini vurgu yaptı. 

Mevcut yapının değişmesi lazım
Antrenör olarak ilk isteğinin mevcut yapının değişmesi yönünde olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, bu yöndeki düşüncelerini ise yönetimle bire bir paylaştığını vurguladı. Bu hedef doğrultusunda takıma Gönyeli’den Okan ve Yenicami’den genç Ömer’i dahil ettiklerini belirten Binatlı antrenörü Necati Tilki, bu yöndeki çalışmaların süreceğini vurguladı. Orta sahaya tecrübeli bir isim katma adına yönetimin çalıştığını ve takıma bu ismin dahil olacağını belirten Tilki, şu an adına takımın %60 olarak hazır durumda olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 08:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Timuçin
Timuçin - 1 yıl Önce

Teşekkürler...

Levent
Levent - 1 yıl Önce

Olay güzel özetlenmiş.

Turkish power
Turkish power - 1 yıl Önce

Dünya doğan şerefsizi ben Siyonistim diyen İngiliz başbakanı provakator palyaço zelensky kapitalist dünyanın bunagi biden Afrika somurucusu macron gibi senin yaladiklarin niye yok ortada birşey yokken natoyu dünyanın jandarması yapmak için Karabağ Kazakistan Ukrayna TC deki şerefsiz kadife devrimci soroscu itler niye yok hayvan herif dünya beşten büyük olmalı sömürge düzeni sonlanmali diyen Erdoğan niye listede olsun emperyalist kan emici Batı'nın dezenformasyon bu köpekleri niye listede yok

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473