banner564

Başka kredimiz yok

Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun: “Denizli karşılaşması ile birlikte tekrardan çıkış yapmak istiyoruz”

Başka kredimiz yok
banner598
K-Pet 1. Ligi lideri Gençlik Gücü, üst üste aldığı iki mağlubiyeti geride bırakıp 18. haftada oynayacağı Denizli karşılaşmasına hazırlanmaya başladı.
İki hafta önce 6 puan farkla lider durumda olduklarını anımsatan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “6 puanlık krediyi kullandık. Daha fazla kredimiz yok” dedi.
Dumlupınar ve Yalova karşılaşmalarında mağlup olmalarına rağmen liderliklerinin devam ettiğini belirten Göksun, “Bu iki önemli mağlubiyete rağmen takımıma olan güvenim devam ediyor. Ancak, moral ve motivasyonu yeniden sağlamak için galibiyet elde etmek şarttır. Denizli karşılaşması ile birlikte tekrardan çıkış yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“K-Pet 1. Ligi’nin en iyi oynayan takımıyız” iddiasında bulunan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, yeşil beyazlı takımın en büyük eksiğinin taraftar desteği olduğuna vurgu yaptı. Göksun, özellikle dış sahada rakip takımın taraftar ilgisinin hem takımı, hem de hakemleri olumsuz etkilediğini savundu.
6 Mart 2016, Pazar günü oynanacak 18. hafta karşılaşması için dün yaptığı antrenman ile başlayan Gençlik Gücü bugün, yarın ve Cuma günü yapacağı antrenman ile hazır olacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473