banner564

MTG’nin zirve inadı

Gelecek haftaki Binatlı karşılaşması için umutlarını yeşertti

MTG’nin zirve inadı
banner598
K-PET Süper Lig’in 17. haftasında zorlu Değirmenlik deplasmanında galip gelmeyi başararak gelecek haftaki Binatlı karşılaşması için umutlarını yeşerten MTG, bu galibiyetle zirveyi takibini sürdürdü. Lider Binatlı ise kendi evinde Mormenekşeyi zor da olsa mağlup ederek zirvedeki yerini korudu ve kötü gidişe dur dedi. Zirvenin bir diğer takipçisi Gençler Birliği ise konuk ettiği DTB’yi mağlup etmeyi başararak yarıştan kopmadı. GAÜ Çetinkaya ise evinde konuk ettiği B. Bağcıl ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında kan kaybetti. TOL ise konuk ettiği Lefke’yi farklı bir skorla mağlup ederek ligde kalma adına önemli bir üç puanı cebine koydu ve rahat bir nefes aldı. Lefkoşa derbisinde ise K. Kaymaklı konuk ettiği Yenicami’yi mağlup ederek kötü geçen sezonda taraftarını sevindirmeyi başardı. Ligde kalmak için adeta çırpınan Yeni Boğaziçi ise konuk ettiği Cihangir’i mağlup ederek ligde kalma yarışında ben de varım dedi.

Haftanın Takımı: MTG
K-Pet Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı ağır yenilginin şokunu üzerinden atmayı başaran MTG, zorlu Değirmenlik deplasmanında Binatlı karşılaşması öncesinde iyi toparlandı. Değirmenlik karşısında kritik bir galibiyet elde ederek zirveyi takibini sürdürdü.

Haftanın Antrenörü:  Rıza Erseven (TOL)
Ligin ikinci devresinde müthiş bir çıkış yakalayan TOL, konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Lefke’yi farklı mağlup ederek çıkışını sürdürürken bu iyi gidişatta takımına verdiği moral ve motivasyon, taktikler ve yerinde değişiklikler ile Rıza Erseven’in katkısı büyüktü.

Haftanın Futbolcusu: Türkkan (MTG)
Takımı MTG’nin Değirmenlik deplasmanında aldığı galibiyette birçok kritik kurtarışa imza atan Türkkan, takım arkadaşlarına verdiği güven ile alınan bu önemli üç puanda büyük pay sahibi oldu. 

Haftanın Hakemi: Mehmet Sezener (Değirmenlik-MTG)
Haftanın en kritik mücadelelerinden birinde düdük çalan Mehmet Sezener, bu zor karşılaşmada başarılı bir yönetim ortaya koydu. Kritik anlarda doğru düdükler çalan Mehmet Sezener, yardımcılarıyla da iyi anlaştı.

Haftanın 11 Futbolcusu
Türkkan (MTG)
Mehmet Erol (Gençler Birliği)
Salih (TOL)
Hüseyin Kayalılar (MTG)
Zihni (B. Bağcıl)
Sohko (K. Kaymaklı)
Ömer (Binatlı)
Burak (TOL)
Zokou (K. Kaymaklı)
Bello (Binatlı)
Blessing (Yeni Boğaziçi)

Gol Krallığı:
Halil Turan (Yenicami): 17
John Bello (Binatlı):  16
Kemal Uçaner (Binatlı): 13

Haftanın Sonuçları:
Türk Ocağı - Lefke 5 - 1
K. Kaymaklı - Yenicami 1 - 0
Gençler Birliği - DTB 2 - 1
Değirmenlik - MTG 1 - 2
Yeni Boğaziçi - Cihangir 1 - 0
Binatlı - Mormenekşe 3 - 2
GAÜ Çetinkaya – B. Bağcıl 1 - 1

18. Hafta Programı:
5 Mart Cumartesi:
Yenicami-TOL 
DTB- Değirmenlik
B. Bağcıl –Yeni Boğaziçi
Mormenekşe- GAÜ Çetinkaya

6 Mart Pazar:
MTG-Binatlı
Cihangir-K. Kaymaklı
Lefke-Gençler Birliği

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473