banner564

Başlamadan bitti

Bir yıl aradan sonra Birinci Ligde mücadele edecek olan Serdarlı’da Necati Tilki ile yollar ayrıldı

Başlamadan bitti
banner598
Hamit SAKALLI
Serdarlı ile yaklaşık iki ay önce anlaşarak göreve başlayan Necati Tilki, Serdarlı ile anlaşamadıklarından dolayı yolları ayırmak zorunda kaldıklarını belirterek açıklamalarda bulundu.

Söz verdikleri şartları yerine getirmediler
Necati Tilki, Serdarlı ile iki ay önce anlaştıklarını ve federasyonun BTM ligleri bitmediği için sözleşmeyi kabul etmemesinden dolayı beklemede olduklarını ancak Serdarlı yönetimine sunduğu anlaşma şartlarının yerine getirilmemesinden dolayı Serdarlı ile yollarını ayırdıklarını ifade etti. 

Transferler gerçekleşmedi
Serdarlı yönetimine 15 futbolcu önerdiğini ancak bunların maddi olanaksızlıklar gerekçe gösterilerek transfer edilmediğini ve kendi isteği dışında takıma futbolcuların alındığını ifade eden Tilki, Serdarlı yönetiminin transfer ettiği futbolcuların ya genç takım oyuncusu ya da kulüplerin istemediği futbolcular olduğunu belirterek yönetimin şartları yerine getirmediğini ve kendisinin de bu şartlar yerine getirilmezse sezonu açmayacağını söyleyerek açmadığını, bunun üzerine Serdarlı yönetiminin kendini arayarak kendisiyle yolları ayırdıklarını söylediklerini açıkladı.

Mağdurum
Necati Tilki, Serdarlı yönetiminin kendisini iki ay boyunca oyaladığını, kendisine bu süre zarfında başka takımlardan da teklifler geldiğini ancak kendisinin Serdarlı’ya söz vermiş olduğundan dolayı bu teklifleri reddettiğini ifade ederken; şu an Serdarlı’nın söz verdiği şartları yerine getirmemiş olmasından dolayı takımsız kaldığını ve mağdur olduğunu belirtti. Tilki ayrıca Serdarlı yönetimine kırgın olduğunu da vurguladı.

Yapamayacakları sözler vermesinler
Necati Tilki, Serdarlı gibi köklü bir camianın bu camiaya yakışır insanlar tarafından yönetilmesi gerektiğini belirterek bu işi yapabilecek, verdiği sözleri tutabilecek insanların bu görevlere gelmesini ve kimsenin önünü tıkamamaları gerektiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473