banner564

Eğlencenin vazgeçilmez ismi

Merit Crystal Cove Hotel'de, Ağustos ayının ilk konuğu Cenk Eren oldu

Eğlencenin vazgeçilmez ismi
banner598
Saim YILMAZ
Hareketli yaşam tarzını benimseyen, denizin keyfini, dinlenmeyi, sınırsız hizmet anlayışını ve birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenlerin en çok tercih ettiği Merit Crystal Cove Hotel'de, Ağustos ayının ilk konuğu bar kültürünün ve eğlence hayatının vazgeçilmez ismi Cenk Eren oldu.
Cenk Eren, en iddialı şarkılarından oluşan repertuvarı ve "Tanju Okan Şarkıları" adını taşıyan son albümü ile hayranlarının karşısında olmanın keyfini sürdü. Sanatçının çok eğlenip fazlasıyla eğlendirdiği son konserini 600'ün üzerinde hayranı izledi. 

Sezen Aksu'nun izinden zirveye...
Cenk Eren, Sezen Aksu ile olan anılarına da yer verdiği programında, "Sahneyi biz Sevgili Sezen'den öğrendik. Onun söylediği her şey benim için çok kıymetlidir. O dev ses, 'sanat hayatınız boyunca, şarkı söylerken sahneden mutlaka herkesin gözünün içine bakın, insanların enerjisini ve ne kadar çok sevildiğinizi görürsünüz ve o karşılıklı enerji sizi fazlasıyla yükseltir ve starlığın kapılarını açar' demişti. O zaman bu zamandır hep sizlerin gözlerine bakarak şarkılarımı söylerim. Şimdi onun söylediklerini sizlerde görüyorum" diyerek hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti ve Aysel Gürel imzalı bir Sezen Aksu klasiği olan "Firuze" şarkısını seslendirdi.

600 düğünden daha boşanan olmadı...
Bir hayranının Cenk Eren'e 10 sene önce Nükhet Duru ile birlikte yaptığı "Muhteşem İkili" programlarıyla kendi düğününde sahne aldığını söylemesi üzerine, "Nasıl gidiyor evliliğiniz? Devam ediyor değil mi?" diyerek espriyi patlattı. Sonrasında da "Vallahi dalga geçmiyorum, 20 yıldır yaklaşık 600 düğünde şarkı söylemişim ve daha boşanan olmadı" sözleriyle salonda gülme krizine neden oldu. 


Yaşı küçük, sanatı büyük bir trombonist...
Programına kısa bir ara veren ünlü sanatçı, sahneyi Trombon Sanatçısı Burak Dursun'a emanet etti. Burak Dursun'un yaşının küçük, sanatının büyük olduğunu vurgulayan Eren'in  "Daha önce bütün şarkıları, her enstrümandan dinlemiş olabilirsiniz ama bir de trombonla Burak'tan dinleyin. Zaten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız" dediği genç yetenek, trombonunu konuşturarak "Harmandalı" ile Merit Crystal Cove Hotel sahnesini kelimenin tam anlamıyla inletti. 

Hayranlarına her hafta fotoğraf sözü...
Merit Crystal Cove Hotel & Casino Yönetimi adına sanatçıya çiçek ve şampanya takdim edildikten sonra sanatçının gözleri Genel Müdür Ercan Turhan'ı aradı ve kendisine özel bir şarkı ile teşekkür etti. Fotoğraf çekinmek isteyen tüm hayranlarıyla konser saatinde bunu yapamadığı için, menajeriyle anlaşarak önümüzdeki haftadan itibaren bir saat belirleyip lobide hayranlarıyla fotoğraf çektirme kararı aldı. Şarkılarını hayranları ile hep bir ağızdan söyleyen sanatçı, hareketli şarkıları ardı ardına sıralayıp hayranlarıyla göbek atarak programını bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473