banner564

Art& Design Store hizmette

Kuzey Kıbrıs ekonomisine önemli katkıları olan Gürdağ Trading & Industry Ltd Lefkoşa’da yeni bir mağaza açtı

Art& Design  Store hizmette
banner598
Gürdağ Trading & Industry Ltd, yaşam alanlarına renk katacak 13 markayı bünyesinde bulunduran Art & Design Store mağazasını açtı.
Açılışını Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’un yaptığı Art & Design Store, mağazasında tuğla, kaplama tuğla, kiremit, seramik, boya, yapı kimyasalları, mantolama, parke, armatür, banyo, küvet, duvar kaplama ürünlerini yer alıyor.
Bakan Sunat Atun açılışta yaptığı konuşmada, Gürdağ ailesinin 1977 yılından başlayarak ekonomiye kattığı değere vurgu yaparken, bu tür yatırımların üreten ve kendi ayakları üzerinde duran bir KKTC yaratma adına katkı koyduğuna vurgu yaptı.
Gürdağ Trading & Industry Ltd Direktörü Mustafa Ersözlü de yaptığı konuşmada, temelleri 1977 yılında babası Hasan Ersözlü tarafından atılan Gürdağ Çakıl işletmeleri LTD’in bir devamı Gürdağ Trading & Industry Ltd. olarak hizmet ağını geliştirmenin heyecanını yaşadıklarını iade etti.

Ersözlü: En iyi 13 marka bir arada
Mustafa Ersözlü, 100 personeliyle, tuğla ve kaplama tuğla alanında ülkemizde lideri olan Gürdağ ailesi olarak, yeni bir yatırıma daha imza atmasının gurunu yaşadıklarını söyledi.
Art & Design Store’da kendi alanında en iyi 13 markayı bir araya getirdiklerini ifade eden Ersözlü, “Gürdağ ürünleriyle birlikte, alanında dünyanın en iyilerinden oluşan yüzlerce seçenekle yaşam alanlarımıza renk katacaktır. Yaşam kalitesinin artmasıyla ilgili, binalarımızda ısıtma, soğutma, nem ve ses yalıtımı konusundaki konfor ve fayda ön plana çıkmaktadır. Zaten yasal zorunluluk olarak da bir takım düzenlerin hazırlanmakta olduğunu biliyoruz. Biz bir adım önde olmak istedik” dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474