banner564

Batı’da sessiz gece 0-0

On birinci haftanın kapanış karşılaşmasında Binatlı ile Yenicami takımları yenişemedi

Batı’da sessiz gece 0-0
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in kapanış gününde Üner Berkalp Stadında oynanan karşılaşmada galip çıkmadı. Haftaya lider giren Binatlı konuk ettiği rakibi Yenicami’yi on kişi oynamasına rağmen mağlup etmeyi başaramadı. Yenicami takımının Ebuka ile bir penaltı vuruşundan yaralanamadığı gecede John Okoli maçın 38. dakikasında rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören isim oldu.
YER: Üner Berkalp Stadyumu
HAKEMLER: Fehim Dayı, Mehmet Tarım, Ozan Kel
BİNATLI: Yusuf, Reşit, Taner, Eren Can, Erbay, Mehmet Neşe(DK 84 Kemal Uçaner), Kehinde, Bello, Burak, Murat(DK 60 Çağdaş), Abdullah(DK Mustafa).
YENİCAMİ: Ercan, Mehmet(DK 81 Behiç), Salih, Tansel, Mehmet Altın, Emin, Ebuka, Okolı, Oshobe, Eray(DK 46 Ömer), Ünal.
KIRMIZI KART: DK 38 John Okolı(Yenicami)
24.dk: Çabuk gelişen Binatlı atağında Yenicami savunmasının arkasına atılan topta Bello’nun vuruşunu kaleci Ercan’ı geçen topu savunma çizgi üzerinden uzaklaştırdı.
27.dk: Konuk Yenicami atağında John Ebuka’nın geliştirdiği atakta bu oyuncunun vuruşu üstten auta gitti.
29.dk: Bir başka Yenicami atağında bu kez ceza alanı dışından John Okolı’nin sert ve düzgün vuruşunu kaleci Yusuf güzel bir refleksle önlemeyi başardı.
33.dk: Orta alandan başlayan ev sahibi Binatlı atağında Burak’ın vuruşu direğin dibinden auta gitti.
42.dk: Mehmet Neşe ile başlayan Binatlı atağında bu oyuncunun sert ve düzgün vuruşunu kaleci Ercan kornere çelmeyi başardı.
45+2.dk: Gelişen Yenicami atağında Binatlı ceza alanı içerisinde John Ebuka’ya yapılan hareketi maçın orta hakemi Fehim Dayı penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Ebuka topu üst direğe nişanladı.
52.dk: Murat Gertik ile gelişen Binatlı atağında bu oyuncunun ayak dışı ile yaptığı sert vuruş kaleci Ercan’da kaldı.
53.dk: Yeni bir ev sahibi takım kontra atağında Mehmet Neşe’nin ceza alanı dışından vuruşu üstten auta gitti.
57.dk: John Ebuka ile başlayan Yenicami kontra atağında bu oyuncunun pasında topla buluşan Tansel, kaleci Yusuf’u geçemedi.
58.dk: Tansel ile gelişen bir başka konuk Yenicami atağında bu oyuncunun ceza alanı içerisinde vuruşunu kaleci Yusuf önlemeyi başardı.
68.dk: Gelişen Yenicami atağında kendi çabası ile ceza alanına giren Tansel’in vuruşunu kaleci Yusuf önledi.
71.dk: Hızlı gelişen Yenicami atağında sağ kanattan aldığı topla ceza alanına giren John Ebuka’nın vuruşunu kaleci Yusuf bir kez daha önleyen isim oldu.
75.dk: Bu kez Ünal ile başlayan Yenicami atağında bu oyuncunun ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşu kaleci Yusuf kornere çeldi.
86.dk: Sol kanattan başlayan Yenicami atağında Emin’in geliştirdiği atakta, topla buluşan John’un dönerek vuruşu direğin yanından auta gitti.
90+2.dk: Sol kanattan gelişen Yenicami atağında Kemal Uçaner’in sert ve düzgün vuruşunu kaleci Ercan önlemeyi başardı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474