banner564

Batıda zor pazar

Lig üçüncüsü Göçmenköy ile lig beşincisi Yalova altı puan değerindeki maç için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Batıda zor pazar
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlar sonrası adından  söz ettiren iki takım Yalova ve Göçmenköy, pazar günü on yedinci hafta karşılaşmasında Fikri Karayel Stadı’nda bir araya gelecek. İki takımın Teknik Direktörleri zor maç öncesi gazetemiz spor servisine verdikleri demeçte, bu noktadan sonra kazanmanın önemli olduğunu, bu doğrultuda iyi bir mücadelenin öncelik olduğunu belirtttiler.

Davutoğlu: Kazanmak için oynayacağız
Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu pazar günkü Göçmenköy maçı ile ilgili olarak verdiği demeçte, aldıkları iyi sonuçlar sonrası puan tablosunda iyi noktaya geldiklerini, bu nedenle bu haftaki Göçmenköy maçına 6 puanlık maç olarak baktıklarının altını çizdi. Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, sezon başı yönetimin hedef olarak ilk altıyı belirlediğini, gelinen noktada ise ikincilik koltuğunu almak istediklerini vurguladı.

Geri dönmeliyiz
Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, geçen yıl veda ettikleri Süper lige bu yıl yeniden dönmek adına yönetimin de son derece özverili çalıştığını belirtti. Bu çalışma sonrası takımın da iyi noktaya geldiğini aktaran Davutoğlu, bir bütün olarak Yalova’yı hak ettiği noktaya getireceklerinin bilinmesini istedi. Göçmenköy ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini aktaran tecrübeli Teknik Adam, maçın zorluk derecesini iyi bildiklerini ancak kazanmak zorunda olduklarını hatırlattı. Göçmenköy maçına 4 idmanla hazırlanacaklarını aktaran Davutoğlu, cezalı Reşit dışında takımda eksik oyuncunun Göçmenköy maçında olmayacağını sözlerine ekledi.

Çelik: Kaybetmemeliyiz
Göçmenköy’ün genç çalıştırıcısı Erman Çelik ise Yalova maçı öncesi verdiği demeçte, zor deplasmanın bilincinde olduklarını, fakat ne olursa olsun Bostancı deplasmanından puan yada puanlar çıkarmak zorunda olduklarını vurguladı. Ligde bu saatten sonra kolay yada zor maç kelimelerini kullanmanın zor olduğunu, maç sırasında direnci yüksek olan takımın puana yakın olduğunu belirtti. Ligde bulundukları konumu korumak istediklerini aşağıya dönmek istemediklerini aktaran Erman Çelik, zor bir sürece girdiklerinin altını çizdi. Yalova deplasmanında Suat ve Okan’ın aralarında olmayacağını, ancak aralarında olacak isimlerinde kaliteli olduğunu aktaran Erman Çelik, Yalova deplasmanından iyi sonuçla dönmek istediklerini vurguladı.

İyi noktadayız
Son haftalarda aldıkları iyi sonuçlardan sonra takıma özgüven yanında birlik beraberliğinde üst noktaya geldiğini aktaran Göçmenköy Teknik Direktörü Erman Çelik, her maçın artık zor olduğunu ancak Göçmenköy olarak geldikleri bu konumu bırakmak istemediklerini vurguladı. Düzkaya maçında iyi oyunlarını puana yansıtamadıklarını belirten Erman Çelik, bu sezon genel anlamda özlellikle deplasmanlar da daha iyi sonuçlar aldıklarının altını çizdi. Yalova deplasmanına pazar günü taraftar desteğini arkalarına alıp gideceklerini aktaran Çelik, iyi futbolu izlettirmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474