banner564

Bayramdan sonra devam

Hasan Ramadan Cemil, Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci maçlar tamamlandı

Bayramdan sonra devam
banner598
Her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olan ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında ikinci maçlar tamamlandı. Spor Yazarı İbrahim Özsoy’un organize ettiği ve Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda takımlar bayram arasına girmiş durumda.
“A” gurubunda bir maç eksikle ikinci hafta tamamlanırken, “B” grubunda 2.hafta maçlarının tamamı oynandı. Salı ve Perşembe akşamları oynanan maçlarla devam eden turnuvada üçüncü hafta maçları 5 Ağustos Salı günü başlayacak.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası “B” gurubunda Perşembe akşamı oynanan ikinci hafta maçları yine gollü geçti. Gecenin ilk maçında İçişleri Bakanlığı Ekonomi Bakanlığı’nı, Maliye Bakanlığı ise İhtiyat Sandığını farklı mağlup ederken Din İşleri Başkanlığı ise Orman Dairesi karşısında galip gelmeyi başardı.

Şehir Planlama Dairesi hüken galip
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Salı günü “A” gurubunda oynanan Tarım Bakanlığı/Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK)-Şehir Planlama Dairesi maçını Toprak Ürünleri takımı 9-4 kazanmıştı ancak Şehir Planlama Dairesi maça itirazda bulunarak rakip takımda talimatnameye aykırı olarak lisanslı oyuncu oynatıldığını iddia etmişti. Turnuva organizasyonu yaptığı araştırmada itirazın haklı olduğunu tespit etti ve maçı 3-0 hükmen Şehir Planlama Dairesi galibiyeti ile tescililedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473