banner564

Beraberlik Forest’e yaradı

Koopbank Kıbrıs Kupası Yarı Final ilk maçında Küçük Kaymaklı ile Yalova 3-3 berabere kalarak turu Lefkoşa’ya bıraktılar

Beraberlik Forest’e yaradı
banner598
YER: Bostancı Fikri Karayel Stadı.
HAKEMLER: Kerem Eran-Hakan Ünal-Necmi Bulut
YALOVA: İrfan-A.Özbahar-Mahmut-Aykut-Cemal(Civan dk.85)-Erdinç-Buğra(Çağlar dk.56)-Yusuf-David-Israel(Cloyyey dk.75)-Neval
K.KAYMAKLI: A.Duvarcı-M.Kaygısız-Serhan-Çağrı-Bahadır-Doğukan-Bayram(Yağış dk.88)-Amani-Uğur-Remzi-Odo
GOLLER: Dk.15 David, dk.35 Aykut dk.45 Yusuf(YALOVA), Dk.16 ve 26 Amani, Dk. Odo(K.KAYMAKLI)

Abdullah ZAİFOĞLU
Koopbank Kıbrıs Kupası Yarı Final ilk maçında Yalova ve K.Kaymaklı maçın ilk yarısında attıkları karşılıklı 3’er gol sonrası sahadan beraberlikle ayrıldılar
 Zaman zaman yağmur altında oynanan maçın ilk yarısında önce Yalova sonra K.Kaymaklı öne geçti. K.Kaymaklı 2 farklı öne geçmesine rağmen Yalova’nın 2 golüne engel olamadı ve ilk yarıda atılan 6 golle maç berabere sonuçlandı.

 1. dakikada sol taraftan gelişen K.Kaymaklı atağında Uğur’un rakip ceza alanına gönderdiği topa Bayram vurdu top üst direğe vurarak dışarı gitti.
 13. dakikadaki Yalova atağında David rakip ceza alanı içinden yaptığı vuruşta top kaleci Ali’den döndü. Dönen topa Israel kötü vurdu ve topu auta attı.
 15. dakikada Yalova öne geçti. Gelişen atakta Israel kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. Ali’nin müdahale etmek istediği topu Israel arka direkte boş pozisyondaki Dacid’ attı. David de boş kaleye topu yollayarak Yalova’yı 1-0 öne geçirdi.
 16. dakikada K.Kaymaklı’nın golü geldi. Uğur’un soldan ortaladığı topa Odo vurdu. Defanstan seken topu iyi takip eden Amani zor da olsa topu ağlara yollayarak skoru 1-1 yapan golü attı.
 26. dakikada Bayram’ın kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleye giden topu İrfan kornere attı. Kornerden gelen topu Yalova defansı uzaklaştıramadı. Bu topa sert ve düzgün bir vuruş yapan Amani kendisinin ve takımının 2’nci golünü atarak K.Kaymaklı’yı deplasmanda 2-1 öne geçirdi.
 34. dakikada fark 2’ye çıktı. Sağ taraftan gelişen K.Kaymaklı atağında Oda kaleye çok uzak ve çarpraz bir pozisyonda kaleye attığı şutta kaleci İrfan‘ın büyük hatası ile top ağlara gitti ve skor da deplasman takımı adına 3-1 oldu.
 35. dakikada Yalova’nın Neval ile kullandığı kornerde Aykut şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara yollayarak skoru 2-3 yaptı.
 44. dakikada Yalova’dan Yusuf’un K.Kaymaklı ceza alanı dışından yaptığı vuruşta Serhan topu uzaklaştırmak istedi. Ancak seken top kaleci Ali’yi de ters ayakta yakalayınca top kendi ağlarına gitti ve skor 3-3 oldu.
 63. dakikada kazanılan serbest vuruşta Uğur’un vuruşunda top barajdan sekti seken topu Aykut uzaklaştırdı.
 71. dakikada Yalova’dan Çağlar’ın hatalı topunu alan Remzi tek başına Yalova ceza alanına girdi. Kaleci İrfan kalesini tek ettiği anda topu Uğur’a aktardı. Fakat Uğur kaleye 2 metre mesafeden boş kale yerine rakip takım oyuncularına verdi ve takımını adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.
 79. dakikada K.Kaymaklı’dan Çağrı’nın ortasında Odo’nun mükemmel kafa vuruşunda kaleci İrfan aynı güzellikte topu köşeden tokatlayarak kornere attı.
 Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca kupada tur atlayacak takım 26 Nisan’da oynanacak rövanş maçında belli olacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473