banner564

Tur Girne’ye kaldı

Gençler Birliği ile Türk Ocağı yenişemeyerek 1-1 berabere kaldılar

Tur Girne’ye kaldı
banner598
Yer: İskele Cumhuriyet Stadı 
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, İsfendiyar Açıksöz, Mehmet Ekşici, Timur Ercan Bodi 
Gençler Birliği: Raif, Malik, Emir, Yusuf, İbrahim, Sertan, Şenol, Mehmet, Saddam (55’ Nnaemeka), Sinan(’60 Mehmet Aylanç), Arif (’50 Halil) 
Türk Ocağı: Andreou, Ertaç, Uzokwe (’85 Adams), Ercan, James, Yunus, Mustafa Avcı, Justice, Muhammed, Bilal, Bilal, Hasan(’70 Deniz) (Dk 82 Coşkun)
Goller: Nnaemeka (’81)-Gençler Birliği, Justice Amenyaglo (’27)-Türk Ocağı 

Koopbank Kıbrıs Kupası Yarı Final karşılaşmasında Gençler Birliği konuk ettiği Türk Ocağı ile Nnaemeka ve Justice’in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Türk Ocağı, İskele deplasmanından avantajlı bir sonuçla dönerken tur Girne’de oynanacak rövanşa kaldı. Konuk ekibin tek sayısını kaydeden Justice 53.dakikada hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptığı gerekçesiyle 2. sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 
11. dakikada Arif’in 25 metre uzaklıktan kullandığı serbest vuruşta top Andreou’da kaldı. 
20. dakikada Emir’in ceza sahası dışarısında kullandığı serbest vuruşta Andreou yine topa sahip oldu.
27. dakikada gelişen Türk Ocağı atağında topla hızlı bir şekilde ilerleyen Justice’in oldukça uzak bir mesafeden attığı sert vuruşta top 90 diye tabir edebileceğimiz yere gitti ve ağlarla buluştu. (0-1) 
43. dakikada Muhammet’in ortasında Emir’den seken topa vuran Hasan’ın şutu direği yalayarak dışarıya gitti. 
44. dakikada Mehmet Erol’un soldan yaptığı ortada kaleci Andreou topu sektirdi ve top direğe çarparak oyun alanına düştü. Düşen topu savunma uzaklaştırdı. 
45. dakikada Yusuf Beyazi’nin ortasında Malik’den seken topa güzel bir vuruş yapan Arif’in şutunu kaleci Andreou güzel çıkardı. 
45.+1 dakikada Türk Ocağı ceza alanı içerisinde yer kalan Şenol’un pozisyonunda Utku Hamamcıoğlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı Şenol kullandı. Kaleci Andreou başarı ile önledi ve ilk devre 0-1 sona erdi. 
53. dakikada takımının attığı tek golün sahibi olan Justice hakemi aldatmaya yönelik hareketten 2. sarı kartını gördü ve oyundan atıldı. 
68. dakikada Bilal’ın elle oynadığı gerekçesiyle Gençler Birliği serbest atış kazandı. Topun başına geçen Şenol müsait bir mesafeden kötü bir vuruş yaptı ve top baraja çarpıp uzaklaştı 
71. dakikada Mehmet Erol’un uzaktan sert ve düzgün sert şutunu Andreou çıkardı. 
81. dakikada İbrahim Köse’nin sağ kanattan yaptığı ortada topla buluşan Nnaemeka dönüp güzel bir vuruş yaparak Andreou’yu mağlup etti ve maça denge getirdi. (1-1) 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ekipler 1-1’lik eşitliğe razı oldular ve tur Girne’de oynanacak rövanş karşılaşmasına kaldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473