banner564

Beraberlikler haftası

Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 2015 Girne Bölgesi Satranç Turnuvası’nın on birinci turu beraberlikler haftası oldu.

 Beraberlikler haftası
banner598
 Büyük mücadelelerin yaşandığı 11. turda değişen puanlara rağmen sıralama değişmedi. Geçen hafta 54 puanla liderliği paylaşan iki takım, Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı ve Girne Deniz Plaza Satranç Takımı rakipleri ile berabere kalınca liderlikteki eşitlik de devam etti. Liderlere yenilmeyen Girne Akay Optik Satranç Takımı ile Emekli Subaylar Derneği Satranç Takımı lidere denk takımlar olduğunu gösterdiler. Geçen hafta haftanın takımı unvanını kazanan Dimes Satranç Takımı bu hafta da puan olarak daha üst sıralarda olan Schindler Satranç Takımı ile berabere kalarak gücünü ispatladı. Haftanın da beraberlikler haftası olarak yorumlanmasına katkı koydu. 
       
Haftanın takımı BSW Computer Satranç Takımı 
Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 2015 Girne Bölgesi Satranç Turnuvası’nın on birinci turunda BSW Computer Satranç Takımı güçlü rakibi Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı’nı 4 puan farkla yenerek haftanın takımı unvanına da ulaşmış oldu. 

İkinci devrenin en hızlı yükselen takımı Orsen Satranç Takımı 
Orsen Satranç Takımı güçlü oyunculara sahip Girne Adidas Satranç Takımı’nı yenerek yükselişini sürdürdü. İkinci devrenin en hızlı yükselen takımı sıfatını da kazanmış oldu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474