banner564

Karşıyaka’nın gurur günü

Karşıyaka Merkez İlkokulu Okul - Aile Birliği’nin “Bir Hayalim Var ” projesi kapsamında düzenlediği Karşıyaka Satranç Turnuvası’nın ödül töreni öğrenci, öğretmen, veli, basın temsilcileri ve konukların geniş katılımı ile gerçekleşti.

Karşıyaka’nın gurur günü
banner598
 Sunuculuğunu Kıbrıs Türkü’nün evsane ismi Hüseyin Kanatlı yaptı. Yemekli ödül töreninde tüm satrançılara katılım belgesi ve hediye, takımları adına tüm sponsorlara başarı plaketi, turnuva boyunca anılanlara hatıra plaketi verildi. “Bir Hayalim Var ” projesine verdikleri destekten dolayı BRTK Müdürü Mete Tümerken’a ve Hüseyin Kanatlı’ya teşekkür plaketi verildi.
Okul müdürü Suat Nailer; “tüm öğretmenlerimizin görev aldığı; büyük, bir o kadar da anlamlı, güzel bir turnuva yaşadık.”dedi. Tunuvanın hikâyesini, özetini, ayrıntılarını, önemini ve okulumuzda, bölgemizde, satrançla ilgili yeni çalışmaların ne olacağını anlattı.
Turnuva boyunca anılan Rauf Raif Denktaş, Dr. Fazıl Küçük, Necati Şehitoğlu, Reha Caner, Özkan Çelik, Yusuf Değirmencioğlu, Salih Mustafa, Salih Ahmet Düzdaban, Ahmet – Ayşe Rahmi ve Ailesi , Kerim Mustafa Beşok, Salahi Mehmetali, Mehmetsalih Mahan, Salih Özşehitoğlu, Behiç Mehmet Yalçınay, Mehmet Hüseyin Konyalı , Boysal Çetinbağlı, Mary Whitton, Türker Varış, Pilot Yüzbaşı Gültekin Şengör ‘ün yakınlarına hatıra plaketi verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474