banner564

Berkalp Kupası Baf Ülkü Yurdu’nun 3-1

 Üner Berkalp anısına DTB ile BÜY arasında oynanan anı maçını ev sahibi takım kazandı

Berkalp Kupası Baf Ülkü Yurdu’nun 3-1
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

Her iki takımda hem futbolcu hem teknik adam olarak görev yapan merhum Üner Berkalp anı maçını, penaltılar sonrasında kazanan Baf Ülkü Yurdu oldu. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda Üner Berkalp anısına oynanan maçta, her iki takım da tüm futbolcularına yer verdi. Maçın normal süresi golsüz sona ererken sonucu belirlemek üzere penaltılara gidildi.
  Baf Ülkü Yurdu’ndan Lawal, Ahmet ve Joseph penaltıları gole çevirdiler. Doğan Türk Birliği takımında Kenan penaltıyı değerlendirirken A. Sönmez, Emek ve Çağrı penaltılardan yararlanamadılar. Baf Ülkü Yurdu kalecisi Erdoğan, kurtardığı 3 penaltı ile dikkat çekti.
Erhan Arıkan
  Baf Ülkü Yurdu Kulüp Başkanı Erhan Arıkan, ödül töreninde yaptığı konuşmada; çok değerli bir büyüğü böyle bir maçta anmaktan mutluluk duyduklarını, onu anlatmanın çok zor olduğunu belirterek ona tanrıdan rahmet diledi. Doğan Türk Birliği takımına da katkılarından dolayı teşekkür etti.
Bayar Piskobulu
  Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı da konuşmasında; böylesine büyük bir spor adamı anısına oynanan maça katkı koymaktan büyük mutluluk duyduklarını ve her zaman da katkı koymaya hazır olduklarını dile getirerek herkese teşekkür etti.  
Ayten Berkalp 
  Üner Berkalp’ın kız kardeşi Ayten Berkalp’ta yaptığı konuşmada; Üner Berkalp’ı unutmanın kolay olmayacağını, onun adını yaşatmak için ne gerekirse yapılacağını, anısına oynanan maç için her iki kulübe de teşekkür etti.
  Maçın hakemlerine plaketlerini Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu verirken şampiyon takıma kupasını Ünar Berkalp’ın kız kardeşi Ayten Berkalp verdi. ikinci Doğan Türk Birliği’ne ise kupası Üner Berkalp’ın oğlu Cenk Berkalp tarafından verildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473