banner564

Beşiktaş'ı bekleyen zorlu fikstür

Beşiktaş'ı bekleyen zorlu fikstür
banner598
Beşiktaş, 20 Şubat ile 18 Mart arasında tam 7 maç yapacak. Siyah-beyazlılar bu periyotta Fenerbahçe ve Bayern Münih'le iki, Trabzonspor ve Başakşehir'le bir kez karşı karşıya gelecek. İşte Beşiktaş'ın zorlu fikstürü...
Yoluna Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda devam eden Beşiktaş'ın 20 Şubat ile 18 Mart arasındaki maç takvimi belli oldu. Siyah-beyazlılar bu süre içerisinde Fenerbahçe ve Bayern Münih'le ikişer kez, Başakşehir, Trabzonspor ve Ümit Özat yönetiminde çıkışa geçen Gençlerbirliği ile birer kez karşılaşacak.
Beşiktaş ilk olarak 20 Şubat 2018'de deplasmanda Bayern Münih'le Şampiyonlar Ligi son 16 turuna çıkacak. Kara Kartal'ı bu maçın hemen ardından zorlu bir karşılaşma bekliyor. Siyah-beyazlılar, Bavyera devi dönüşünde ligde Fenerbahçe ile 25 Şubat'ta Vodafone Park'ta oynayacak.Ligdeki derbinin sonrasında Beşiktaş yine evinde bu kez kupada Fenerbahçe'yle 1 Mart'ta karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar kupadaki derbi sonrasında ligde Trabzonspor'la 5 Mart'ta karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip Trabzonspor deplasmanından sonra 10 Mart'ta evinde Gençlerbirliği ile oynadıktan sonra 14 Mar'ta Bayern Münih mücadelesine çıkarak Devler Ligi'nde tur arayacak. Kara Kartal Bayern Münih'i ağırladıktan sonra 18 Mart'ta Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'le karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 03:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474